| Zoya333 a întrebat:

Azi se certau 2 fete si unu a venit la mine. si ma blokat m-a tinut de maini straight face M.am speriat sad Vreau sa. l denunt la politie pentru ca eu nu. l cunosc si nici nu ma cunoaste. Ce amenda s-ar putea sa ia?

4 răspunsuri:
| Funny a răspuns:

Dupa adresare, mi se pare o minciuna... dar daca a fost adevarat, politia trebuie sa identifice faptasul, sa'l puna sa dea declaratii, sa ai martori, si amenda se suprinde intre 300-500 lei pentru deranjarea linistii publice, eventual pentru agresare happy

Răspuns utilizator avertizat
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu-l cunosti cum o sa-l denunti la politie? Daca vrei sa faci plangere trebuie sa-i indici, cel putin, numele. Si apoi, numai pentru atat, nu o sa fie amendat, chiar daca este identificat, cel mult o sa primeasca un avertisment verbal. Numai bine!

| micutzagirl a răspuns:

Ia lasati fata in pace! de unde stiti voi ca e minciuna? daca este adevarat ce ne poavestesti poti sa il denunti la politie. ii vor face un portret robot si va fi cercetat pentru AGRESARE! este un fapt destul de grav! de ce o incurajati sa nu faca nimic? vad ca numai baieti au raspuns. voua vi-ar placea ca prietenele voste sa pateasca asa ceva? ok, nu a batut-osau ceva mai grav, dar a agresat-o fizic (si psihic)! si toate fetele ar trebui sa apeleze la politie daca trec prin asa ceva!