Poate ti-a blocat cineva hi5-ul
Mai bine fatzi altul
sau
iesi dp hi5
si nu intra.
incearca mai spre seara
poate ca o sa mearga daca nu intri un timp
Asa-mi scrie de aseara, apai avea timp vreo 10 ore sa-si tot revina, si in plus asa scrie si la o pr de-a mea nu numai mie or intrat dracii in hi5, la voi nu-i asa?
Si mie imi apare exact la fel credeam ca are ceva la mine. dar vad ca nu`s singura.eu cand dau yes dispare aia si apare din nou dupa ceva timp si daca dau no se blocheaza pagina .
mi-a aparut si mie astazi... am dat no si s-a blocat, apoi am intrat iarasi, am dat yes si acum merge normal!
Nu madalinutza nu i l-a blocat nimeni, si mie imi apare de vreo ora.Cred ca e o eroare la hi5.Asteapta si intra peste cateva ore, e posibil sa nu mai apara.
Problema aceea este de la acel avatar animat care il ofera hi5 pe pagina ta de profil...eu i-am dat ies si mi-a rezolvat problema singura(depinde si ce browser folosesti) daca nu incearca sa descrci versiunde 10 de flesh! Bafta!
...nu-i stres! si mie a inceput sa-mi apara asa...
nu stiu fatzi alt hi5.cred ca asa o as fc si eu
Si mie mi se intampla aceeasi chestie de cateva zile si in plus nu imi incarca imaginile de pe mai multe site-uri.
incearca sa instalezi alta versiune adobe.
Ai putea sa sa instalezi Adobe Flash player10 si daca il ai ar trebui sa il instalezi din nou si mie mi s-a intamplat asa.
Si mie imi apare era cat p`aci sa`mi reinstalez opera dk nu si windowsul ... da acum m`am mai linistit
Mie a inceput sa-mi apara de aseara chestia asta si pana acum nu aveam nici o problema, pur si simplu a aparut dintr-o data si n-am schimbat nimic la hi5, credeam ca o fi vreo problema de la adobe flash player, l-am dezinstalat si l-am instalat iar si aceleasi lucru, cred ca de 3 ori am facut chestia asta am instalat ala 10 cel mai nou si tot nu s-a rezolvat nimic si parca merge si mai greu pagina de hi5 acum...George la tine s-a rezolvat problema dupa ce l-ai instalat din nou? ca la mine degeaba si nu stiu ce sa mai fac efectiv ma enerveaza nu stiu cat mai dureaza problema asta o sa dispara pana la urma?
Cauza acestei probleme cred ca o reprezinta unul dintre acele " Advertisement`e" de pe hi5`.
Si mie imi apare dar sa va zic de ce...
Nu e de la Adobe Flash Player! am ultima versiune! el ruleaza la capacitati maxime!
Daca intrati pe hi5...veti vedea o gramada de Plug-inuri adica.>Reclame...Maimutoiu ala care va arata starea.videoclipuri.etc.filmulezte.
Eh si asta face sa depaseasca actiunile lui Flash Player ca practic...cu flash player merg toate astea!
daca doriti sa nu mai se blocheze va duceti sus la UNELTE>Suplimente>PLUGIN-uri...si jos de tot aveti Adobe Flash Playe rsi dati dezactiveazza...si nu se mai blocheaza!
mersi anticipat.Shimano!
http://gabi-tza.hi5.com
Si mie imi apare dar sa va zic de ce...
Nu e de la Adobe Flash Player ! am ultima versiune! el ruleaza la capacitati maxime !
Daca intrati pe hi5...veti vedea o gramada de Plug-inuri adica.>Reclame...Maimutoiu ala care va arata starea.videoclipuri.etc.filmulezte.
Eh si asta face sa depaseasca actiunile lui Flash Player ca practic...cu flash player merg toate astea!
daca doriti sa nu mai se blocheze va duceti sus la UNELTE>Suplimente>PLUGIN-uri...si jos de tot aveti Adobe Flash Playe rsi dati dezactiveazza...si nu se mai blocheaza!
ms anticipat.Shimano! http://gabi-tza.hi5.com
catalin542000 întreabă: