| mariaadamescu7 a întrebat:

Buna, care e faza cu steroizii la femei? Adica daca ia o fata steroizi ii pot creste formele, se îngrasa si asa mai departe? Si se da la farmacie asa ceva? Mie una mi se pare o prostie dar as vrea sa aud si alte păreri

3 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Deloc credibila partea cu : „ mie una mi se pare o prostie ". Raspunsul e nu, steroizii nu cresc "formele" care te intereseaza pe tine. Steroizii sunt niste substante care accelereaza metabolismul corpului, corpul functionand sa spunem de n ori mai rapid decat inainte ( procesele din organism ). Singurele forme care ar putea sa iti creasca daca folosesti steroizi sunt muschii dar nu in modul in care te ar atrage pe tine sau pe altcineva. Daca facem corelatie logica intre steroizi si sala ( efort fizic - greutati - antrenament ), una dintre "forme" chiar o sa iti scada, mai exact sanii, iar una va creste ( fundul ), dar cum am spus mai sus, nu intr-un mod placut din punct de vedere estetic. Vestea buna, steroizii nu se gasesc la farmacie pentru ca 99, 9% din steroizi au niste efecte adverse deloc placute care iti pun viata in pericol, iti distrug sanatatea hormonala, stomacul si nu numai.

| Hyperion7 a răspuns:

Deci,chestia asta cu hormonii sa crească masa musculara este o idioțenie de aici până mai încolo.
In mod normal o persoana are atât estrogen cât și testosteron in sânge fie că vorbim de femei sau bărbați.
Mai mult de atât,luând steroizi,posibil sa dezvolte caractere fizice masculine,însă nu și mușchi.
Uite,la bărbați când se îngrașă și au sânii aia lăsați e din cauza că testosteronul lor din corp are de suferit, in sange fiind dominant estrogenul și de aici aceste schimbări.
Acum la femei nu știu exact cum se manifesta, dar na.
Nu știu dacă se îngrașă, posibil sa da, însă și sănătatea i-o poate compromite

| Simpatic a răspuns:

Pe scurt si fara sa intru in alte detalii tehnice, sterozii pot da/dau femeilor caracteristici barbatesti si barbatilor caracteristici femeiesti! Asta pe scurt.
Alaturi de muschi mai proeminenti care se fac in primul rand prin multa munca, alaturi de dieta si odihna, acesti steroizi au o multime de efecte adverse, dar ei nu se iau ca sa te ingrasi!
Ce "caracteristici" barbatesti dau femeilor administrarea de steroizi anabolizanti? vocea mai groasa, parul mai mult si abundent, muschi ca de barbati etc deci trasaturi care nu-i stau bine unei femei happy
Ce dau barbatilor in schimb? ginecomastie e una care imi bine in minte.