| maximrobertalin a întrebat:

Buna care este cel mai de baza curatator al windowsului cleaner sa advanced sistem care?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Subscriu la TuneUp Utilities. Eu am si ccleaner, si le folosesc alternativ.
Te scapa de multe probleme ambele softuri, dar tot TuneUp Utilities e mai bun (poate si decat alte programe; asta nu pot confirma, nu am folosit altceva).

5 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Salut
Nu stiu de ce se agita toti ca nu-s bune, eu am folosit de ani buni CCleaner pe multe sisteme fara cea mai mica problema.
E moca, curata temp, curata si registrii (are si backup daca gafezi, pana acum n-am patit-o).
E chiar sanatos sa-l rulezi de 2-3-4 ori pe an.
Bafta

| AndreiGabi a răspuns:

Cred ca te referi la ccleaner.E un program util ce te scapa de multe batai de cap. Isi face treaba excelent. Daca vrei doar curatare(fisiere temporare etc) foloseste'l pe acesta.
Advanced sistem care...nu imi place.Arata bine dar nu prea face treaba.
TuneUp Utilities de care iti vorbeste MeConstantine este intr-adevar mai bun decat asc, parerea mea.
Sfatul meu : daca ai nevoie doar de curatarea fisierelor ce ocupa spatiu degeaba foloseste ccleaner.
Pentru erori si optimizare tune up utilities.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Amandoua ti-l curata atat de bine incat iti vor da peste cap si programele si soft-urile pe care le-ai spart happy deci nu recomand nici unul. Vrei sa incerci atunci foloseste TuneUp Utilities si vei fi mai sigur ca merge bine

| LucianP a răspuns:

Nici 1 nu e bun.decat sa iti iei programe ca alea mai bine te lipsesti.pentru ce iti trebuie curatator? sa stearga 100-200 de mb? poti sa faci si u asta. Nu lua programe de genu ala.risti sa iti strici pc-u si o sa trebuiasaca sa instalezi iar windowsul.

| maximrobertalin explică:

Oare sa folosesc pe amandoua cleaner pentru curatarea fisierelor si tune up utiles pentru optimizarea?