Pa. ai putea sa îi faci un tricou personalizat sau o fotografie cu voi doi înrămată într-o rama mai specială!
Sărut mîna! Multumesc bine fac, răspund pe TPU, prietenului tău îi poti cumpăra in orice zi a anului cadouri, nu trebuie să astepti aceste sărbători care sunt de origine păgînă ca să îi faci un cadou? De ce românii doar de crăciun sau de paști sunt asa de buni unii cu altii? Si in restul anului sunt plini de ură si invidioși? Care este scopul? Doar 2, 3 zile pe an cit tine crăciunul sau paștele să fim buni unii cu altii? Iar dup ce trec aceste sărbătrori care să fim seriosi au doar un scop strict comercial, atunci marile magazine fac profituri uriașe, de aceea si fac ei reducerile alea la te miri ce oale de gătit, televizoare full hd sau plasme, că ei stiu că perioada crăciunului omul aleargă după cadour scumpe ca să epateze, să ia fața cum să zice, bărbatul cumpără nevestei ce inele sau lanturi sau cizme sau blănuri vrea aia, ca si el la rindul lui să fie iertat cind "calcă" strîmb cu cîte o fufă, pardon amantă fără stirea nevestisii, dar ata e adevarata viață? Doar de ochii lumii se dau acele daruri care hai să fim seriosi sunt copii care nu au ce mînca, si care caută prin gunoi, bătrîni care cerșesc bani ălora cine le dă ceva? Nimeni, De ce oamenii de pe tot globul au transformat crăciunul intr o afacere de miliarde de euro, sau de dolari? De ce totul se învîrte in jurul banului, si de ce se măsoară iubirea in ce si cite cadouri atîrnă sub brad? Si bineinteles de cit de valoroase sunt, căci nimeni nu se multumeste cu o pereche de blugi si un tricou, sau o geacă, sau o pereche de pantofi in cazul domnițelor, strîmbă din nas dacă nu au si ceva aur pe ele sau bani, acum bineinteles depinde de om, nu toti sau toate vor marea cu sarea, dar sunt si din aceia sau acelea.
Dupa mine cel mai fain cadou ar fi sa te imbraci in craciunita si sa-l chemi la tine unde sa ai pregatita o sticla de vin, 2 pahare si sa ii dansezi putin si ai sa vezi ca o sa ii placa mult. Funda? Sa ai o seara faina
Buna. te cred si stiu ca i-ar face placere un asemenea cadou, dar nu se poate. poate altadata
Multumesc frumos pentru raspunsurile voastre. ideea cu fotografie e foarte buna, m-am gandit si eu putin la asta... e foarte adevarat prietenului meu chiar ii place pescuitul, dar niciodata nu a plecat si nu m-a lasat singura ca sa isi petreaca timpul cu prietenii.am vrut vara aceast sa ii cumpar o undita, dar am ales sa nu o fac, deoarece el spunea ca trebuie sa aiba anumite caracteristici, sa fie intr-un anumit fel, asa cum ii place lui... iar pentru crsitiandinbucuresti, sarbatorile de iarna sunt foarte frumoase, iar eu le ador, pentru mine Craciunul nu e doar o zi in care sa fac cadou cuiva ca sa ii arat ca am economist banii pentru el sau alte chestii, eu ii fac cadou tot timpul si nu am nevoie de un motiv ca sa o fac, o fac din suflet, pentru mine faptul ca el se bucura, inseamna foarte mult, iar el nu ma iubeste pentru ca ii fac cadouri, ma iubeste pentru ccea ce sunt. oamenii ar trebui ca intotdeauna sa fie darnici, nu doar in anumite momente anului
Buna eu cred ca daca prietenului tau ii place sa pescuiasca, chestie care te scoate din minti, cumpara-i o lanseta! Va aprecia foarte mult gestul, se va purta impecabil o perioada de timp si il vor incerca remuscari de genul: "e asa draguta, si eu care am lasat-o de atatea ori singura ca sa ma duc la pescuit..." Sper ca ti-am fost de ajutor o seara placate, Noapte buna!