În privința medicației, mania poate fi generată de anumite medicamente care se administrează în răceală, cele utilizate pentru reducerea apetitului alimentar, cofeina, corticoterapia, unele tratamente administrate în afecțiunile tiroidiene.
si eu cand mancam dulciuri aveam schimbari dese de comportament, tot ce scrie aici https://ro.wikipedia.org/wiki/Tulburare_bipolar%C4%83
cand am redus dulciurile si am trecut pe dieta atkins sa redus aceste schimbari, ce sa spun cred ca exista cauze unde nu te astepti, renunta la dulciuri, si manca fructe, legume
Ca sunt bolnave si ca au schimbari de comportament imprevizibile.
Cunosc o fata, are peste 30 de ani si cred ca jumatate din an sta prin spitale
Pare perfect normala la prima vedere, dar se pare ca nu este, avand aceasta boala, care se amelioreaza doar la spital, sub tratament puternic si observatie continua.
Pot trece de la suparare/fericire la fericire/suparare in cateva secunde si sunt imprevizibile(m-am descris pe mine)
Nu stiu daca este o afectiune sau ceva de bine. Ideea este ca in partea manica (episoadele de fericire si senzatia de putere fizica si mintala extraordinara) pot crea lucruri minunate.
anonim_4396 întreabă: