Trimite videoul direct la știri ( sub anonimat total ), dacă te uiți pe YouTube la știri de actualitate ( in special la cele transmise de ProTv ), vei vedea, că, undeva la sfârșit oferă un număr de telefon sau adresa de email / Whatsapp destinat trimiterii de către telespectatori al videourilor care ar putea deveni știri ( totuși, sfat : nu spune nimănui, poate doar familiei, neapărat! sau cineva de 100% încredere că tu ai trimis videoul! Pt siguranța ta, e cel mai sigur așa! În special, NU înainte de al vedea cu proprii ochi apărut în presă!
Sau, varianta 2, cum te-au îndrumat și alții, contractează sub anonimat Protecția animalelor - da doar adresa lui, nu și a ta - ( dacă i se vede fața, și nu există probleme de identificare a persoanei, oferă le adresa exactă, specificandule celor de la protecția animalelor că tipul e un adevărat pericol, iar tu nu poți riscă nimic )
Din pacate pentru ca legea din Romania e stupida nu poti face plangere la politie fara sa stie si el cine esti.
Alege de aici pentru judetul tau
https://www.protectiaanimalelor.org/asociatii/
Eu zic sa le spui alor tai, pentru ca e doar o chestiune de timp pana ii casuna aluia pe un copil, poate chiar pe tine, pe care il poate nenoroci. Am vazut cazuri, socant de identice, dar cand eram eu copil (anii 80-90). Un cretin baga pisicile cu coada in motorina si le dadea foc, iar prin clasa a 9-a a ajuns sa bata o fata cu salbaticie, doar pentru ca nu-i placea figura ei.
Avem prieteni comuni doar, eu nu am treaba cu el. Deja a avut conflicte / bătăi, nu m-as antura niciodată cu persoane ca el. Doar vreau sa trimit filmările alea la protecția animalelor, dar nu știu cum.
Pe vremuri, cand citeam presa din Romania, era un indemn undeva pe pagina, ca daca ai vazut/auzit ceva care poate fi interesant poti trimite un email la adresa.x.x@xxx. sau suna la numarul yyy. yyyy
Incearca la publicatiile/televiziunile mai de linia a doua, ca alea sunt mai disperate sa aiba subiecte.
Te duci la politie si trm dovezile si se ocupa ei mai departe, daca inchizi ochii cand cineva chinuie un biet animal si dupa dai de alta situatie la fel ce faci iar ca nu e treaba ta? Daca nu poti sa intri intr-un grup cu iubitori de animale pe Facebook si le arati dovezile si se duc ei la politie cu alea daca nu vrei sa te duci tu
Poti incerca la politie sub anonimat s-au la protectia animalelor tot sub anonimat se poate alege cu dosar penal pentru asa ceva.
How?
In fiecare seara cand se termina stirile zic aia acolo sa trimiti la adresa lor de gmail si o precizeaza.