Amenda pana la 3000 lei, aia e mare problema. Nici eu nu am facut, si nu stiu cum sa procedez. Ca nici nu ma pricep sa raspund la asa intrebari...
Nu ai unde sa te prezinti.
Iti faci autorecenzarea online. Dupa 15 mai va veni un recenzor acasa la tine daca nu ai facut online.
Sa te prezinti? Unde?
Recensamantul se face:
- Prin autorecenzare. O faci tu singur acasa, pe PC sau telefon. Pana in 15 mai.
- Prin autorecenzare cu ajutor. Sunt centre unde te poti prezenta si persoanele de acolo te ajuta sa il faci. Sau il fac ei, dupa ceea ce le declari tu. Tot pana in 15 mai.
- Daca nu te descurci, nu ai posibilitati si nu te-ai autorecenzat, INCEPAND cu 15 mai vine acasa un recenzor. El va face recenzarea locuintei si a persoanelor. Nu va avea o zi fixa.
Daca nu faci recensamantul in nici un fel, primesti o amenda uriasa. Nu merita.
Exista centre unde esti ajutat. Chiar si la primariile din sate. In orase, mai multe prin cartiere.
După 15 mai vine la tine acasă un recenzor! Dacă nu-l primești atunci e problema cu cei 3000 lei amendă!
Până pe 15 mai poți merge într-un centru de autorecenzare asistată pus la dispoziție de către primăria localității în care ai domiciliul!
Sunt centre de ajutor. Tot un fel de autorecenzare dar cu asistenta.
Stiu ca sunt. Am un centru chiar la 100 de metri de mine, in piata. Dar mi-am facut de acasa, pentru toata familia.
GEORGEL2012 întreabă: