La fiecare răspuns pe care îl dai primeşti 50 de puncte. Dacă răspunzi prima mai primeşti încă 50 de puncte. O fundiţă valorează 100 de puncte deci ai primi în jur de 150 de puncte dacă iei o fundiţă. Fiecare răspuns de-al tău primeşte un anumit punctaj. Cu punctele astea creşti în rank. Rankul e clasamentul utilizatorilor de pe TPU. Aici îl poţi vedea : http://www.tpu.ro/useri. Sper că te-am lămurit! Baftă!
Servus.
Punctele le primesti pentru raspunsurile pe care le dai, indiferent daca primesti fundita sau nu.
Felicitari pentru puncte. Punctele arata ca ai raspuns la intrebari incercand sa-i ajuti pe altii. Daca dai la profil si apoi la puncte iti apare cate puncte ai castigat primul, cate la raspunsuri castigatoare-fundita, etc. Cei care citesc raspunsurile si cred ca administratorul site-ului iti dau puncte.Se dau puncte si pentru intrebarile cele mai interesante.
Punctele le-ai acumulat de la raspunsurile pe care le-ai dat, chiar si pe intrebarile puse si voturile acordate Pa Pa!
Cred, ''ca iti da puncte cand cineva iti da calificativ ala cu stupid, folositor, nefolositor si asa'' nu stiu sigur dar banuiesc. O zi buna.
Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ...aici gasesti rasp la toate intrebare
Gise întreabă: