| RфZaημtzα a întrebat:

cine imi da puncte pe TPU? am 9215? ca stiu ca daca raspund la o intrebare imi da fundita, nu puncte.straight face. deci chiar nu stiu de unde am punctele.straight facestraight face

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La fiecare răspuns pe care îl dai primeşti 50 de puncte. Dacă răspunzi prima mai primeşti încă 50 de puncte. O fundiţă valorează 100 de puncte deci ai primi în jur de 150 de puncte dacă iei o fundiţă. Fiecare răspuns de-al tău primeşte un anumit punctaj. Cu punctele astea creşti în rank. Rankul e clasamentul utilizatorilor de pe TPU. Aici îl poţi vedea : http://www.tpu.ro/useri. Sper că te-am lămurit! Baftă!

5 răspunsuri:
| KiddFaraSentimente a răspuns:

Servus. big hug
Punctele le primesti pentru raspunsurile pe care le dai, indiferent daca primesti fundita sau nu. happy

| CARMENCITA a răspuns:

Felicitari pentru puncte. Punctele arata ca ai raspuns la intrebari incercand sa-i ajuti pe altii. Daca dai la profil si apoi la puncte iti apare cate puncte ai castigat primul, cate la raspunsuri castigatoare-fundita, etc. Cei care citesc raspunsurile si cred ca administratorul site-ului iti dau puncte.Se dau puncte si pentru intrebarile cele mai interesante.

| ELD a răspuns:

Punctele le-ai acumulat de la raspunsurile pe care le-ai dathappy, chiar si pe intrebarile puse si voturile acordatehappy Pa Pa!

| ionutz49 a răspuns:

Cred, ''ca iti da puncte cand cineva iti da calificativ ala cu stupid, folositor, nefolositor si asa'' nu stiu sigur dar banuiesc. O zi buna.

| Anna_6465 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ...aici gasesti rasp la toate intrebare