| AndreeaCdr a întrebat:

Cine imi raspunde la urmatoare intrebare: daca de exemplu as crea la mess un grup cu numele fete si am acolo vreo 30 de fete...Cum faca daca nu este nimeni intrat sa na mai apara: Fete(0)...Ma cam deranjeaza. Multumes:X

Răspuns Câştigător
| Scortisoara a răspuns:

Eu am messenger 9, nu ştiu cum este organizat messenger 10, dar la acesta pe care îl am eu dedesubt la numele tău este o porţiune în care poţi scrie statusul tău. Apare ca "share a status message...". Dedesubt apar două iconiţe, cu simbolurile unui mobil şi a unui receptor fix, iar alături iconiţa cu simbolul mailului. Dedesubt la astea apare o porţiune unde scrie "type some contact information..." şi alături o iconiţa sub forma unei liste. Dacă dai click pe ea îţi apare o listă unde poţi bifa anumite opţiuni. De exemplu dacă bifezi "show offline contacts" atunci în lista ta vor apărea atât persoanele care sunt în momentul acela online, cât şi cele care nu sunt. Dacă bifezi "show address book contacts" atunci la finalul listei tale de messenger, va apărea un grup numit Address Book şi va conţine mailurile şi id-urile tuturor persoanele cu care ai vorbit pe messenger vreodată. Chiar dacă le-ai şters lor id-ul din lista ta, el rămâne memorat în address book, trebuie să-l ştergi şi de acolo. În address book rămân memorate şi id-urile celor care n-au fost niciodată în lista ta, dar la un moment dat ai vorbit cu ei (fără să le dai add).

"Show empty groups" e opţiunea care te interesează pe tine. Dacă o bifezi, atunci vor apărea în lista ta şi grupurile, care deşi conţin persoane, dacă ele nu sunt în momentul acela online, va apărea numele grupurilor şi (0) lângă ele. Dacă debifezi opţiunea vor apărea doar grupurile cu persoane online. happy

2 răspunsuri:
| addflo a răspuns:

Presupun ca iti arata Fete (0/30). Nu exista o optiune pentru a nu mai arata numarul de persoane online. Deci nu ai cum straight face

| ciufylovemusic a răspuns:

Incearca control+f