De care fundal zici? Cel de pe desktop? Sau cel dintr-o poză cu tine?
Pentru cel dintr-o poză cu tine îţi trebuie photoshop, e mult de lucrat la aşa ceva, dar merită.
Pentru a modifica imaginea de fundal, trebuie sa faci urmatorul lucru:dupa ce deschizi calculatorul, dai click dreapta(cu mouse-ul), apoi dai click acolo unde scrie "properties". Dupa aceea, ti se va deschide o fereastra "display properties". In partea de sus, iti apar mai multe:desktop, screen saver etc. Tu vei da click stanga acolo unde scrie "desktop". Acolo iti va aparea un monitor, iar mai jos iti da mai multe variante:none, ascent, autumn etc. Tu dai click pe cea pe care o doresti, apoi dai "ok". Poti sa dai click pe fiecare ca sa vezi cum e(caci pe acel monitor iti arata cum e). Dar ca sa o alegi, trebuie sa dai si "ok". Asta e tot.Si nu ai pentru ce sa ne multumesti. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos.
Imi pare rau anonim da nu la asta ma refeream.imi pare rau daca nu m-am exprimat corect, dar ma refeream la poze cu mine.iti multumesc oricum!
Imi pare rau anonim da nu la asta ma refeream.imi pare rau daca nu m-am exprimat corect,dar ma refeream la poze cu mine.iti multumesc oricum!
@ale1: Mai întâi downloadează photoshop-ul, instalează-l şi urmează tutorialul de mai jos pentru a-ţi schimba fundalul la poză.
http://www.tutoriale-photoshop.ro/schimba-fundalul-unei-poze-in-photoshop
Cu multe programe: photosine, photoshop, fotoscape, photofunia, app nu e greu cauta p net
jjijnbbhfsrt întreabă: