Intra in Google si cauta si gasesti pe site-urile liceelor, care am impresia ca sunt cam 3 in tara.Campulung Moldovenesc, Breaza si Alba IULIA.
Buna
la un liceu militar sunt si eu hotarata sa merg
la liceul militar se intra cu medii destul de mari(aprox. 9 si ceva)
daca intrii si nu iti place, te poti transfera la alt liceu, insa gasesti mai greu loc unde vrei.partea proasta e ca trebuie sa platesti tot ce ai facut pana atunci(uniforma, mesele, cazare). inaltimea nu este o problema.proba sportiva:constau în parcurgerea unui traseu utilitar-aplicativ şi a unei probe de rezistenţă. traseul cuprinde mai multe:
-saritura in lungime(trebuie sa faci doua sarituri, care adunate sa iti dea mai mult de 3, 4m)
-aruncarea a 4 mingi la poarta ca cea de handbal(minge de oina,handbal, volei, baschet)
-pentru fete flotari(maxim 8 si minim 2)iar la baieti tractiuni(la fel)(o smecherie:trebuie sa faci 8 flotari corect executate, pentru ca daca nu le faci pe toate te penalizeaza)
-mers in echilibru(pe niste banci de gimnastica)
-saritura peste capra(capra are 1, 15m)
-saritura peste lada(lada are 1, 1m)
-escaladarea unui obstacol(acum depinde...ori o lada, ori un cal-.calul e un fel de capra mai lunga de vreo 3-4 ori)
sarituri in sparii marcate pe sol(sunt niste semne numerotate cu cifre -cred- pe care trebuie sa sari)
-tarare pe sub un obstacol(asta nu e greu.e un tunel facut din niste gratii, lung de 3m, lat de 1, 2m si inalt de vreo 60 cm)
-transport de greutati printre jaloane(greutatile din cate am inteles sunt niste corpuri sferice, care cantaresc 3 kg, trebuie sa le cari si sa mergi printre niste bari.smecherie:trebuie doar sa duci lucrurile alea pana la ultimul jalon, iar daca iti cade din maini nu te penalizeaza)
-alergarea e viteza 25 m
toate astea constituie traseul, care trebuie facut in 1'30''.
daca treci de astea urmeaza proba cea mai grea:rezistenta(trebuie sa alergi 1000m fara sa te opresti in 4'15'')
daca doresti mai multe informatii ma gasesti la id:dark.angel051
succes
shoriceludebiblioteca întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: