INDICATII DE UTILIZARE A BOABELOR DE CAFEA VERDE Boabele de cafea verde sunt foarte dure, nu pot fi rasnite intr-o rasnita normala pentru ca riscati sa va spargeti rasnita. Iata solutiile propuse de noi. 1. se pune la hidratat de seara pana dimineata, de exemplu o lingura in 100ml de apa sau 2 LG la 200ml apa. Dimineata apa rezultata (usor verzulie) se consuma ca atare. Organismul dumneavoastra va fi foarte fericit pentru doza de antioxidanti pe care i-ao furnizati prin intermediul cafelei. Acum puteti face o infuzie din boabele ca atare (100ml apa fiarta se toarna peste ele si se lasa timp de 30 min), sau puteti sa rasniti mai intai boabele care au devenit mai moi (nu se macina toate boabele, parte din ele raman intacte dar asta nu afecteaza calitatea cafelei). 2. se sparge cu un obiect dur si apoi se prepara ca si ceaiul verde. 3. se prajeste usor in cuptor la temperatura cat mai joasa, astfel boabele vor deveni casante si se vor putea rasni. Nu se consuma ceai verde sau negru in perioada in care se consuma cafea verde si se micsoareaza consumul de cafea normala (prajita). Dozajul este orientativ, fiecare organism este unic.
Eu las seara o lingurita de boabe de cafea verde intr-o ceasca cu apa si a doua zi dimineata, rezultatul obtinut este fiert la foc mic pe aragaz 6-7 minute.Se serveste asa cum este fara indulcitor ...nu are gust )
Am cumparat boabe de cafea verde cu 25 sekel kg, am reusit sa o macin, dar sunt in dubii daca o sa ajute la slabit. Ce credeti, voi reusi?