| RY_Ioana_2001 a întrebat:

Buna cineva care ma poate ajuta repede va rog peste doua zile am o excursie si osa ne cazam la o vila inchiriata dar osa trebuiasca ca timp de doua zile sa imi iau manacare si nu stiu ce sa imi iau va rog ajutațima dau orice vreți☺

5 răspunsuri:
| GinoLANETTI a răspuns:

Ia-ti sandwish-uri, iaurt, cat mai multe fructe, biscuiti sau ceva de rontait. Probabil nu vei sta toata ziua in camera stand sa mananci, iti vei ocupa timpul cu ceva si nu vei resimti prea mult senzatia de foame.

| untu a răspuns:

Ia numai sandwitch, un pachet de biscuiti sau napoliatne, o sticla de 0, 5 sau 1 litru de apa si ceva bani in plus pentru drum si cheltuieli, vez ca sunt si niste pensiuni sau restaurante in apropirere si sa mananci ceva simplu si ieftin!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Conserve, ceai, mere, produse care nu se strica usor (salam de vara, sunca afumata, legume, etc).

Bula
| Bula a răspuns:

Iti faci o lista cu mancarurile ce le doriti sa mancati timp de doua zile, dimineata - la amiaza - seara si calculezi cantitatea pentru numarul de persoane cu care veti fi.
Hotariti daca duceti mancare gatita cu voi sau preparati la cabana.
Daca nu vreti sa duceti mancare gatita de acasa, atunci iata o lista plauzibila:
Salam si carnat uscat, slanina si sunca afumata, diferite conserve cu mancare preparata, cateva plicuri cu supe instant, unt, paine, biscuiti, cafea, ceai, zahar, etc.

Neaparat sa duci o cratita pentru fiert o supa, farfurii si pahare de unica folosinta, cutit, linguri, furculite.

Discutati intre voi care ce- si cat va duce, altfel veti manca tot timpul si veti duce acasa plusul sau le veti arunca!