anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! cu ceva timp in urma petreceam f mult timp pe un forum pentru femei, imi placea acolo dar acele persoane aveau obiceiul sa faca mai mult decat sa ramana doar prietene virtuale, ca e bine sau nu asta nu stiu, doar ca isi organizau intalniri in diferite orase si insistau la greu sa merg si eu, insa partenerul meu nu era de acord cu aceste intalniri asa ca eu nu am putut sa particip nici atunci cand ele au organizat aceste intalniri in orasul in care locuiesc eu, faza tare este ca desi le-am spus ca nu pot au insistat si daca spuneam ca nu pot se suparau asa ca m-am retras pentru ca nu vroiam sa fiu pusa in situatii jenante ori de cate ori ele organizau de cate ori aveau chef intalniri si eu de fiecare data sa spun ca nu pot merge! apoi puneau si poze pe forum de la intalniri. ce parere aveti?

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Si eu am fost mult timp activ pe un forum de masini unde se organizau intalniri, se schimbau adrese si numere de telefon samd. Mie personal nu imi place sa amestec prietenii online cu cei din viata reala si am spus tot timpul ca nu vreau sa ma implic in astfel de initiative. Raspunzand sincer acestor invitatii, nu am fost niciodata pus in situatii jenante.

| sese a răspuns:

Nu mai intra pe forumul respectiv sau da-le intalnire la Paris sau Palermo

| ilie a răspuns:

Buna si tie. Cum te simteai cand erai pe forum? dar acum cand te-ai retras? Daca acele intalniri pe forum te deranjau atunci este bine ca te ai retas si nu este o pierdere. Daca acolo gaseai oaza ta de liniste, inseamna ca a fost o fata morgana care te a dezamagit. Iata ca aici poti venii cu; partenerul"tau ne ar face placere sa vedem ca orasul TPU se mareste continuu.Cat priveste dintr prietenele virtuale de pe fostul forum le poti invita sa ne faca o vizita le asteptam cu drag.