| PiszyMich a întrebat:

Cum a facut magicianul, Cristian Gog de la Romanii au Talent sa indoaie lingura si banul lui Pavel.Va rog explicati-mi sau dati-mi un lik de unde pot sa vad cum dezvaluie magia (trucul) asta.

Răspuns Câştigător
| Davidddd a răspuns:

Eu creed ca te referi la partea cu lingura care s-a facut ca o plaistilina aproape, eu creed ca era facuta din ceva care in contact cu caldura se indoia foarte usor

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sebyse a răspuns:

Avea in mana doi bani unul artificial (pe care il putea indoii) si unul adevarat deja indoit (ca sa para ca a indoit banul lui pavel) cu lingura la fel o lingur putin roginit as fi putut indoi si eu

| Estera123 a răspuns (pentru sebyse):

Si daca Pavel ii dadea o moneda de 0.1 leu? O transforma intr-una de 0.5 lei si o si indoia? pfff

| sebyse a răspuns (pentru Estera123):

Mai a luat banul lui pavel la tinut in mana si a scos din mana celalat ban care putea fi indoit dupacea a sos u ban real a scos din mna dja indoit si cu lingura poti -o indoi

| Onela a răspuns:

Aceea nu e maigie, e puterea mintii! Nu e truc, e ayurveda! Nu e ilusionism, e energia pura a mintii lui Gog. Acel om e inzestrat cu o extraordinara putere energetica! Daca chiar vrei sa te apuci serios de yoga sau ayurveda, incepe cu meditatie lunga, trebuie sa fii stapan pe tine, sa nu fii cu mintea in toate partile! Daca mai vrei detalii, sa imi trimiti mesaj. Aaaa, iar site-ul acela, e un ****: http://www.lunaviteb.com/cristian-gog-cum-a-facut.shtml

| thelord325 a răspuns:

Deci...este gresit ce spun ceilalti crede-ma, acest truc este strict secret nici eu nu il stiu dar crede-ma ca trebuie sa aflii de la un magician sau un iluzionist destul de avansat.Deci imi pare rau ca nu te pot ajuta dar mersi ca ai pus intrebarea asta deoarece asta caut si eu pe net, incerca si tu big grin.