Fericirea pentru mine inseamna muzica preferata si o carte, alaturi de sotul meu ce citeste la randu-i cartile sale sau o plimbare cu bicicleta.
Fericirea pentru tine insati, in primul rand, inseamna sa ai foarte mult bun simt, rabdare, intelepciune, perseverenta si grija de trupul tau, de sanatatea ta fizica si mentala; sa te feresti de anturaje excesive, sa nu iti pierzi noptile prin cluburi, sa mai mergi la Biserica din cand in cand si sa iti faci o relatie cu un baiat care sa te iubeasca din toate punctele de vedere, sa te respecte, sa iti ofere afectiune, atentie si sa iti poarte de grija oricand. Tot binele din lume ti-l doresc!
Foarte buna intrebarea. Fericirea este atunci cand te rogi si faci fapte bune. Freicirea este cadn faci ceva si na-i nicio urma de constiinta, ba chiar este fericita. Nu inteleg de ce multi isi fac propriile cai si tot ei vorbesc ca nu sunt fericiti. Dumnezeu nu vrea sa ne indreptam pentru El, ci pentru noi. Ne da anumite "palme" pentru a ne trezi. Dar orgoliul si ispitele in care cadem ne orbesc, iar cu timpul ne adorm...
Poate multi nu vor crede, insa eu imi doresc la in final toti sa se pocaiasca.
Multa sanatate si Doamne ajuta
Pai eu cred ca fericirea aste un sentiment care vine de la sine din suflet cand faci cea ce aty place ce vrei si cum vrei si asa te simty bine in largul tau
FERICIT
- vezi ca ai postat la categoria gresita, asta mergea la S/F sau Conversatii.
Eu cred ca nu poate fi denumita. Nu iti pot da o definitie, deoarece fericit nu esti niciodata. De ce?
Lumea considera ca atunci cand esti implinit pe absolut toate planurile esti asa. Gandeste-te, ai o familie perfecta, esti sanatos, ai o stare financiara buna, te intelegi perfect cu cei din jur, pleci in concedii des, dar...
Ca sa poti fi fericit trebuie sa muncesti. Stresul mai intra?
Dar atunci cand le ai pe toate astea, intervine rutina. Devii nefericit fiindca le ai pe toate dar parca lipseste ceva si nu stii ce.
Cu drag, Jelli.
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: