Trebuie sa setezi ca durata slide show-ului sa fie egala cu cea a melodiei sau sa setezi ca melodia sa dureze cat slide show-ul.
Daca slide show-ul este mai lung, melodia va reincepe. Nu poti sa-ti spun exact unde sa te duci deoarece comenzile intre diferitele versiuni de Power Point difera intre ele.(2003,
2007,2010).Eu am 2010.
Vezi ca in bara de sus, la sectiunea Slide Show, ai niste optiuni. Undeva in stanga sus, la categoria acolo poti selecta ca melodia sa cante pe tot slide show-ul, nu doar pe slide-ul in care este inclusa.Vezi sa te asiguri ca melodia sa fie inclusa in primul slide, altfel va incepe sa cante din slide-ul in care este inclusa.
Ca sa fiu cat mai exhaustiv, tu trebuie sa faci asa.Umbli in Audio,de la Slide Show,iar acolo selectezi in loc de "Play Once" optiune care-l deruleaza pe tot slide show-ul "Play through Slide Show",parca-i spunea.
Sau si mai bine, urmeaza sagetile : Click dr. > Custom Animation > iconul pentru sunet > Add Animation > Sound Actions > Play > selecteaza animatia respectiva, adica audio-ul > verifica Start Playing > schimbi cum ti-am spus in al doilea paragraf, de la un singur slide pe care apare melodia, pe toate - selectezi numarul de slide-uri pe care vrei sa ruleze melodia.
roby223 întreabă: