| Alinaalian1234 a întrebat:

Cum imi pot usca adidasi mai repede?
FUNDA

18 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Lasati fratilor feonul, are nevoie de un pistol cu aer cald https://www.google.ro/......ps?/search :))

| anonim_4396 a răspuns (pentru ombladon):

In romana nu poti sa scrii la cautare, trebuie neaparat in engleza.

| ombladon a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai ce perspiCAC esti straight face

Dobitocii Romaniei.Incultii lumii
Mai sustineti ca e Basescu de vina ca voi sunteti saraci si prosti la cap.

Bai idiotul pamantului, am zis intentionat "perspicac" in speranta ca o sa prinzi de gluma straight face Si ce pi**a ma*ii te intereseaza in ce limba scriu eu? Daca o sa scrii "pistol cu aer cald" nu o sa gasesti tot asa de detaliat ca la "hot air gun" boule!

Din cauza oamenilor prosti ca tine se duce tara asta de rapa. Din cauza voastra nu mai exista patrioti la noi in tara.Mai sustineti ca sunt de vina Basescu si Guvernul pentru prostia voastra din cap.
Acum toti numai engleza stiti si numai asa vorbiti.Nici limba romana nu o mai cunoasteti si va dati mari tari.

Ce pizdda mattii o arzi cu Basescu in sus si in jos? Crezi ca toti sunt atat de idioti ca tine sa nu stie o alta limba?

Si daca erai un om adevarat ti-ai fi lasat la user name-ul de pe TPU numele tau nu nume copiate de la prosti.
Incultii lumii care sunteti. V-ati nascut si voi in democratie si acum faceti ce vreti ca nu va trage nimeni la raspundere, doar nu avem legi pentru pedepsirea voastra.

Proasta-i mama ta, comunist imputit

Cat timp veti exista voi in aceasta tara, toti romanii vor avea de suferit si nu o va duce nimeni bine.

Hai gata, ca ma plictisestistraight face Ai vazut de la ce ai inceput tot cacatul asta? Am scris ceva in engleza si? care este problema, ca tot nu intelegstraight face

| Adeelina a răspuns:

Cu ajutorul unui feon!

Răspuns utilizator avertizat
| Nadynaa a răspuns:

Bagai la microunde laughing)))

| Valentin_Liviu_1996 a răspuns (pentru Nadynaa):

Chiar acum i-am pus sper sa nu am vreo surpriza

| xHeLpErx a răspuns:

Cu fionul poti sau sa ii pui pe calorifer big grinFunda?

| Kazimir a răspuns (pentru xHeLpErx):

Fion? Ce dracu e ăla?

| Maryus195 a răspuns:

Pune-i pe calorifer daca ai centrala si in maxim 3 ore sunt uscati mai repede nu ai cum