Eu îţi propun o altă soluţie: mută cursorul în pagina a treia a documentului şi dă click dublu în antet (footer) şi plasează cursorul în locul în care vrei să apară numărul paginii, în felul definit de tine mai sus.
Apoi fă conform celor de mai jos (este uşor de făcut, dar este mai greu de descris):
1). Apasă CTRL + F9, manevra aceasta va insera un câmp gol, adică va apărea o pereche de acolade, adică { } pe fond gri;
2). În interiorul câmpului scrie IF cu un spaţiu după F, trebuie să arate aşa: { IF } pe fond gri;
3). Apasă CTRL + F9 a doua oară şi scrie PAGE între cele 2 acolade nou apărute, trebuie să arate aşa: { IF { PAGE } } pe fond gri;
4). Mută cursorul imediat înainte de a doua acoladă închisă, adică imediat înainte de ultima acoladă care apare mai sus, la punctul 3 de mai sus;
5). Tastează < 3 "" "", trebuie să arate aşa: { IF { PAGE } < 3 "" ""} pe fond gri;
6). Mută cursorul imediat înainte de ultimele ghilimele, adică între cea de-a doua pereche de ghilimele;
7). Apasă CTRL + F9 - a treia oară şi scrie PAGE între noua pereche de ghilimele;
8). La final apasă F9 pentru a transforma câmpul personalizat creat în valorile generate de câmp. Va trebui să apară 3, iar în paginile 1 şi 2 nu trebuie să apară nimic.
Eu am încercat pe un fişier de lucru şi funcţionează fără probleme.
Mult succes la atestat!
Page layout, break section, apoi dai la numerotare fara legatura cu sectiunea anterioara