Incearca sa stai in fiecare zi cate 5 minute cu spatele drept rezemat de perete
Si eu am avut problema asta. In primul rand daca stai drept si obosesti inseamna ca n-ai musculatura prea dezvoltata. Iti recomand sa mergi la sala 2-3 zile pe saptamana si sa faci exercitii pentru spate. Asta e solutia permanenta.
Daca este vorba de scolioza cel mai bine ar fi sa te duci la un kinetoterapeut. El iti va prescrie o serie de exercitii pe care sa le faci pentru ati indrepta coloana si daca problema e mai grava probabil vei ajunge sa porti un corset special pentru inderptarea coloanei. Daca este vorba de cocoasa nu prea stiu ce ai putea sa faci, dar presupun ca tot un kinetoterspeut te poate ajuta. Depinde cat de mare e problema, pentru ca kinetoterapia nu e chiar cea mai accesibila cale.
Trebuie să te indrepti altfel te va duce la doctor si iti va pune corset si vei dormi pe scândură.E o trebă serioasă! Dacă vei fi foarte cocosăt poti muri pentru ti se rupe coloana si se tasează din ce te cocosezi. Caută o motivație.
Buna! Incearca sa stai drept sa te intrepti cand realizezi ca mergi stramb, noaptea stai fara perna intins cu picioarele indoite aceea este o pozitie corecta coloana ta este dreapta sfat.( mama mea a fost operata de hernie de disc )
SaStiiCaAmUitatCumMaCheama întreabă: