Lasa-te de calculator, pune-i parola! astfel vei fi nevoita sa faci altceva, si sunt sigur ca daca te-ai apuca de scris nu te vei plictisi, scris sau invatat
Vi de la scoala/liceu/facultate stai jumate de ora in pat, te pui sa manci de amiaza mai sti un sfert de ora si te pui sa iti faci temele si dupa inveti.
(Daca vrei poti lua pauza intre teme si invatat)
Si daca faci cum am zis eu scapi pe la ora cinci si dupa ai timp de cluburi si alea alea . Sper ca primesc o fundita .
CITESTE!
Vi de la scoala/liceu/facultate stai jumate de ora in pat, te pui sa manci de amiza mai stai un sfert de ora, te pui iti faci repede temele mai stai un sfert de ora si te pui sa inveti!
Si asa cam pe la ora 5 (MAXIM) termini! Si dupa ai timp de cluburi si alea alea ! Asa-i ca merit o fundita?
De ce ai scris de doua ori? Ti-am remarcat raspunsul:-)
Din greseala, scuze, dai fundita?
Nu stiu..sunt multe raspunsuri bune..printre care si al tau.
Da dar in raspunsul meu tu termini mult mai repede . Termini pe la 5, 5 jumate MAXIM pe cand colo la celelalte bune(numa unu mai ii bun ) termini pe la 6 in colo .
Eu am aceeasi problema si am incercat sa-mi scriu undeva un program. poate suna ciudat dar ajuta. Ceva de genul : de la ora 15 pana la ora 17 imi invat la geografie, de la 17 pana la 17jumatate imi fac tema la romana, de la 17 jumatate pana la 18 fac o pauza, etc.