| apademasa a întrebat:

Cum sa imi echilibrez timpul astfel incat in fiecare zi sa imi fac temele pentru a doua zi si sa invat si pentru examenele nationale? voi ce ati facut? Sau ce faceti in legatura cu asta? mereu cand trebuie sa ma apuc de invatat n-am niciun chef si ma apuc mereu de altceva. funda pentru cel mai bun raspuns.

8 răspunsuri:
| BoggyP a răspuns:

Lasa-te de calculator, pune-i parola! astfel vei fi nevoita sa faci altceva, si sunt sigur ca daca te-ai apuca de scris nu te vei plictisi, scris sau invatat

| AdelinuKozma a răspuns:

Vi de la scoala/liceu/facultate stai jumate de ora in pat, te pui sa manci de amiaza mai sti un sfert de ora si te pui sa iti faci temele si dupa inveti.
(Daca vrei poti lua pauza intre teme si invatat)
Si daca faci cum am zis eu scapi pe la ora cinci si dupa ai timp de cluburi si alea alea happy. Sper ca primesc o fundita big grin.

| AdelinuKozma a răspuns:

CITESTE!
Vi de la scoala/liceu/facultate stai jumate de ora in pat, te pui sa manci de amiza mai stai un sfert de ora, te pui iti faci repede temele mai stai un sfert de ora si te pui sa inveti!
Si asa cam pe la ora 5 (MAXIM) termini! Si dupa ai timp de cluburi si alea alea happy! Asa-i ca merit o fundita? big grin

| apademasa explică (pentru AdelinuKozma):

De ce ai scris de doua ori? Ti-am remarcat raspunsul:-)

| AdelinuKozma a răspuns (pentru apademasa):

Din greseala, scuze, dai fundita? happy

| apademasa explică (pentru AdelinuKozma):

Nu stiu..sunt multe raspunsuri bune..printre care si al tau.

| AdelinuKozma a răspuns (pentru apademasa):

Da dar in raspunsul meu tu termini mult mai repede big grin. Termini pe la 5, 5 jumate MAXIM pe cand colo la celelalte bune(numa unu mai ii bun laughing ) termini pe la 6 in colo sad.

| thatkindofgirl a răspuns:

Eu am aceeasi problema si am incercat sa-mi scriu undeva un program. poate suna ciudat dar ajuta. Ceva de genul : de la ora 15 pana la ora 17 imi invat la geografie, de la 17 pana la 17jumatate imi fac tema la romana, de la 17 jumatate pana la 18 fac o pauza, etc. happy