Prefer din magazin!
Probez, aleg si decid doar ce-mi place si-mi convine cum imi sta.
Online ai toata sansele sa cumperi ceva ce nu-i ca-n poza, nu ti se potrivetse, nu-ti place cum iti sta si ramai cu un lucru care nu-l vei purta niciodata. In final sunt bani aruncati!
Nu mă refer la haine. Eu prefer, oricum, online, pentru că multe site-uri au produse variate, iar în magazine nu găsesc mereu ce caut. De obicei, îmi comand cărți, electronice si electrocasnice, produse de îngrijire personală și de la farmacii, câteva medicamente pe care nu le găsesc mereu, că sa nu tot caut in zece farmacii.
Cumparaturi online fara indoiala, mai ales de cand sunt oferte de genul eMAG genius care livreaza pe genius gratis si poti face retur la easybox si primesti banii instant aproape.
Aoleu tanti Violetta, pai nu ziceai mata ca locuiesti in nu stiu ce tara civilizata. Acolo nu s-a inventat returul si nu sunt legi care sa protejeze clientii magazinelor online?
Sau mata ne-ai pacalit tot timpul asta si de fapt locuiesti intr-un sat din Calarasi si iti ia curierul 30 lei in plus sa faci un retur?
In magazin pentru imbracamine/incaltaminte, chestii utilitare si de farmacie; si online pentru echipamente care stiu ca ori nu le gasesc online, ori le gasesc fizic prea scumpe sau in varietati proaste, ca de exemplu laptopuri/telefoane.
Din magazin pentru ca pot vedea si atinge produsul înainte de a-l cumpara si nici nu trebuie sa platesc transport.
Cumpărăturile online sunt ok, doar ca pentru produsele de imbracaminte si incaltaminte e cam dificil, cateodata produsele reale nu sunt ca in poza sau nu ating nivelul asteptarilor tale.
In rest, iti asumi sa cauti toate informatiile despre produsele pe care le cauti, si iti asumi riscurile de transport. Daca e cu erori, faci retur, si asta e, se mai intampla sa fie accidente din graba sau atentie, si incerci din nou. Majoritatea altor produse care nu se includ in acele mentionate sunt cam la fel, teoretic si cateodata si practic ai avea aceleasi asteptari de aparente, functionalitate si utilitate la fel cum este in descrierea produsului.