Te-ai gandit foarte mult la el, si de-aia il visezi. Visul este activitatea subconstientului. Nu are nici o semnificatie anume. Sunt doar ganduri adunate.
Buna!
Si eu am visat pe unele persoane, dar si altii m-au visat pe mine asta nu inseamna ca cineva s-a gandit la asta sau ca cineva a vorbit despre tine etc.Astea sunt niste conceptii pe care si le face fiecare.Si nu cred ca inseamna nimic daca il visezi in fiecare seara din (propria experienta)!
Sper ca te-am ajutat!
Bafta!
Cred ca il placi asa de mult incat nu iti poti lua gandul de la el si de aceea il visezi mereu poate daca si lui ii place de tine te-ar visa si el (asa mi s-a intamplat si mie)
Multumesc pentru raspunsuri... cred ca aveti dreptate
Nici nu stiu cui sa-i dau funda. toate raspunsurile sunt bune
:*
SI eu am auzit ca daca il visezi inseamna ca doarme cu gandu la tine nu stiu cat de adevarat e dar orik e ceva cred ca iti place ft mult de el si te gandesti ft mult de el de obicei visele se intamla dupa lucrurile gandite si fakute in ziua respectiva sper ca ti-am fost de folos orik e o legatura intre voi
Ba cei care ti-au spus`o au dreptate. Poate si el se gandeste la tine si nu stie cum sa o spuna. poate el este viitorul tau nu se stie bafta :*