Un medic bun i ar fi tratat pe cei cariati nu i ar fi scos.Ma indoiesc ca erau praf. dar ei asa fac sa scape mai repede.A facut cea mai mare prostie.ca sa puna altii in loc da v a trebui sa i pileasca pe cei buni din lateral celor care i a scos si. vai de cel care i va pune.Cu timpul va ajunge sa i puna placa pentru ca cei pusi nu au stabilitate si v a trebui sa anince cu ff mare grija si numai produse moi IMi pare rau pentru fratele tau. Daca mama va putea sa plateasca implanturi si daca maxilarul lui va raspunde pozitiv la acele suruburi e ok si se va chinui pina la sfirsitul vietii cu,, ceva in plus in gura E ff rau si neplacut SP asta pentru ca eu am asa ceva. e groaznic
Problema e altfel decat ai inteles tu! Nu ia scos pe cei cariati! A scos cei 4 molari,pentru ca erau intr-adevar stricati! Acum nu mai are decat o masea din partea de sus de scos,pentru ca innegrita,e stricata!
Cei cariati din partea din mijloc de sus,nu ia scos(cei cariati). Mama a fost la un stomatolog unde ia macinat toti dintii si cei buni si cei stricati, pentru ai pune proteza.
Daca fratele meu vrea NUMAI plomba la cariile astea doua din fata, e vreo problema? Sau va comenta stomatologul?
Ca doar e vorba doar de niste plombe sa ii puna, ca nu ar avea nevoie altceva.Chiar e nevoit stomatologul sa faca el "curat"mai intai la toti dintii stricati, sa ii scoata, si abia apoi sa se ocupe de cariile din fata? Plomba ar fi suficient zic eu.Dar stomatologul a zis ca mai intai sa ii scoata toti dintii stricati(cei 4 molari, si inca o masea de sus, si abia apoi sa se ocupe de carii! E ceva normal asta?
Nu trebuie sa i scoata trebuie sa i curete si sa i imbrace eventua altfel daca le pune doar plomba ei cu timpul de vor macina acea plomba si ei de vor rupe de tot pentru ca curatind caria ei se subtiaza. si mincind. nu vor dura decit citeva luni cel mult 1 an
Acum depinde si de ce problema are, poate are vreo inflamatia care i-ar putea distruge si ceilalti dinti, cel mai bine ar trebui sa intrebi stomatologul, el iti da toate detaliile PS: Nu uita-ti sa folositi pasta de dinti mai des! (mesas pentru toti utilizatori TPU )