| bibicarina a întrebat:

Buna.daca cineva mă poate ajuta cu un sfat,acum câteva zile fostul mă raportat pe watup că spam și mi au blocat contul pe seara mă punea să fac cont din nou numai că nu mă lăsa cică aplicația nu este buna,am pus alt număr funcționa doar cel blocat nu mai funcționa pe același telefon și număr, am tot scris nesimțiților watup și nimeni nu rezolva situația.ce pot face că sa pot folosi numărul pe același twlefon

3 răspunsuri:
| BogdanTemisan22 a răspuns:

Bună! Îmi pare rău să auzi că ai avut probleme cu contul tău de WhatsApp. Dacă ai fost raportat și blocat pe WhatsApp din cauza unei acuzații de spam, este posibil ca numărul tău să fi fost marcat și astfel să fi fost blocat temporar sau permanent. Iată câteva sugestii pe care le poți încerca pentru a rezolva problema:

1. **Verifică numărul de telefon pe WhatsApp**:
- Asigură-te că numărul tău este introdus corect în aplicație și că este activ pe telefon.
- Dacă ai încercat să creezi un alt cont cu un alt număr, este posibil ca WhatsApp să fi restricționat acea posibilitate din cauza raportărilor anterioare.

2. **Contactează suportul WhatsApp**:
- Poți încerca să contactezi echipa de suport WhatsApp direct prin email. Adresa lor este **support@whatsapp.com**. Explică-le situația și menționează că nu ai făcut spam și că vrei să îți recuperezi contul. Poți include și detalii despre contul tău și despre ce s-a întâmplat.

3. **Descarcă și instalează din nou aplicația**:
- Dacă nu ai făcut-o deja, încearcă să dezinstalezi WhatsApp și să îl instalezi din nou. Uneori, acest lucru poate rezolva problemele de conectivitate sau erorile aplicației.

4. **Încearcă să folosești un alt număr**:
- Dacă nu poți folosi același număr pe care îl aveai, poți încerca să creezi un cont nou cu un alt număr de telefon, dar asigură-te că nu folosești aceleași date de conectare de pe contul anterior.

5. **Așteaptă**:
- Dacă WhatsApp ți-a blocat contul temporar din cauza raportărilor, este posibil să trebuiască să aștepți câteva zile până când restricțiile sunt ridicate. De obicei, aceste blocaje sunt temporare, dar depinde de gravitatea situației.

6. **Verifică politica WhatsApp**:
- Asigură-te că nu ai încălcat termenii și condițiile WhatsApp. Dacă ai trimis mesaje nesolicitate în masă sau ai avut un comportament care ar putea fi considerat spam, aplicația poate să te blocheze. Află mai multe despre politica WhatsApp pentru a evita probleme similare în viitor.

Dacă problema persistă și nu reușești să o rezolvi singur, este important să rămâi în contact cu echipa de suport pentru a obține o soluție clară.

| Kufu95 a răspuns:

Nu ai decât să aștepți, până îți răspund.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Parerea mea e sa o iei de la capat...
Alt nr de tel, alt cont WhatsApp, alt iubit.
Lasa trecutul in urma. Nu-l mai cauta pe fostul. Daca iti datoreaza bani sau aveti bunuri de impartit, ia-ti avocat.
Dar nu-l mai cauta, e clar ca nu te vrea in viata lui!