Daca te suna politia inseamna ca stie cine esti asa ca tot te gaseste la un moment dat
Daca esti pe abonament da, daca nu trebuie sa vorbesti mai mult de 40 de secunde pentru a te localiza.
Ori cum de ce ar vrea asta?
Nu suntem in filme si nu se prea practica asta, daca vor sa dea de tine te da in INTERPOL si te gaseste si in gaura de sarpe.
Bafta
Da te poate gasi foarte usor dupa numarul de telefon si abonament.Contacteaza operatorul tau si iti poate afla numele si cnp instant
Pai este din cauza ca nu am trimis ce trebuia prin posta, ca am trimix prin post-restant
Mentionez ca am fost sunat de politie locala din orasul respectiv, si nu am raspuns. Si sunt pe cartela, plangerea nu are rost facuta, cred, deoarece e suma mica
Esti pe abonament, deci e ca si cum ai avea niste beculete apronse deasupra capului. Daca vor te gasesc, de asta poti fi sigur. Sfatul meu:raspunde la amaratul de telefon, poti avea mai mult de pierdut daca te ascunzi astfel.Si,in caz extrem, apeleaza la un avocat.Bafta!
Nu cred ca e cazul sa-ti faci griji in legatura cu acest lucru, politia nu o sa te caute ca pe un criminal mai ales daca nu ai numarul de telefon trecut pe numele tau la operatorul de la care esti.