| Anonim1447799 a întrebat:

Buna, dacă tin legătura cu un prieten care este sub arest (Menționez ca și-a recunoscut vina, nu sunt implicat in niciun fel)se poate întâmpla ceva? Sa ma cheme martor sau ceva?
N-am mai pățit așa ceva, vreau doar o lămurire
Dau funda!

20 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca el nu te mentioneaza de martor sau complice in ilegalitatile facute, atunci nu vei fi implicat in procesul lui.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pentru ce anume este acuzat prietenul tau? Noi nu stim sigur cum se procedeaza in situatia aceasta, acest prieten nu i ti este rudă nu este fratele tau, deci mai sigur este sa nu il mai cauti pana nu se rezolva situatia lui, nu stii nici tu legea si nu ai vrea sa te cheme ca martor la proces ca discutind cu prietenul tau poate politia te consideră alibii, pentru siguranta ta lasa l in pace sa si ispășeasca pedeapsa, după ce va fi eliberat atunci va fi altceva.

| Anonim1447799 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Îl șantajează o minora cu o filmare, stii ce vreau sa spun, mai mult nu stiu. I-am spus sa nu ma mai sune deocamdata pana își rezolva problemele. Eu zic ca nu ar avea de ce sa ma cheme ca martor atâta timp cât problema este intre cei doi, ce spuneti?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonim1447799):

Ar trebuii aceasta minora sa fie si ea audiata de politisti deoarece nu este ok sa procedeze asa, ea il santajeaza pe el pentru bani si ca daca nu i va da o suma de bani va pune filmuletul pe internet? Si atunci cum a ajuns acest prieten al tau pe mina politiei l a reclamat fata?

Da da, la reclamat, și ea este audiată. De asta spun ca ce au făcut este intre cei doi. El și-a recunoscut vina, are de stat 30 de zile. De asta spun ca nu prea ar avea de ce sa ma cheme martor dacă se cunoaște deja ce sa întâmplat, nu?

In acest caz da tu nu ai nici o treaba cu ce au facut ei, dar fata ce varsta are ca ai spus ca este minoră, si prietenul ce varsta?

Are 17 ani, el 22

Multumesc

Eu va mulțumesc ca m-ați lămurit

Cu placere, sanatate multa si weekend frumos

| Wr3nch a răspuns:

Nu te pot chema ca martor doar pentru ca vorbesti la telefon. Trebuie sa aiba motive solide si dovezi care arata legatura intre tine si ce a făcut el.

| Anonim1447799 explică (pentru Wr3nch):

Deci practic pot sa vorbesc liniștit ca nu se întâmpla nimic? Nu am absolut nici o legătura cu ce a făcut el

| Brizbriz a răspuns:

Da, vad ca toate raspunsurile au fost cu "nu", DAR
chiar daca nu ai cunostiinta de nici o infractiune, poti fi chemat ca martor ca sa depui marturie despre caracterul unei persoane apropiate, pentru ca daca iti e apropiata atunci se numeste ca, cunosti bine acea persoana

| Anonim1447799 explică (pentru Brizbriz):

Și trebuie sa ma duc?

| Anonim1447799 explică (pentru Brizbriz):

Am vorbit doar prin mesaje, abia ca ne-am văzut de 3 ori, sta destul de departe de mine

| Brizbriz a răspuns (pentru Anonim1447799):

Atunci, putin probabil

| Gabriel2424 a răspuns:

De ce te-ar chema martor, atâta timp cât n-ai fost implicat in ce a facut el? poți vorbi liniștit cu el, nimeni nu te va acuza de nimic.

| Aronzo00 a răspuns:

Nu cred. Sunt sigur că și tu știi că au în închisoare dreptul de a apela prieteni sau familie uneori. Deci nu, dacă nu ai nici un fel de legătură cu crima lui, e ok.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Aronzo00):

Tu de unde sti sigur ca ăla a omorit pe cineva, poate a furat de aceea se află in arest, cel care a pus intrebarea nu a mentionat ca prietenul din arest ar fi criminal.