anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dau funda. Cum fac sa am mai multi prieteni pe facebook? Am cont pe facebook de vreo 2 luni si am abia 200 prieteni iar inainte de asta am mai avut un alt cont de prin ianuarie 2012 pana in ianuarie 2014 pe care aveam abia 230 prieteni. Din cei 200 pe care ii am acum, la 190 le am trimis eu cerere si abia de la restul de 10 am primit cerere. Si in plus am inca 100 cereri care au fost refuzate(nu imi ziceti sa astept sa le accepte ca eu le-am trimis prin februarie si sunt inca neacceptate deci mai mult ca sigur le-au refuzat). Faza e ca nu sunt o persoana populara in viata reala, dar sunt persoane care sunt si mai putin populare ca mine si totusi au peste 1000 prieteni.
Toate persoanele din fostele si din actualele anturaje au cate minim 600-800 prieteni iar eu ma simt cam inferior lor.
Voi cate cereri primiti pe zi/saptamana/luna?
Ce sa fac? Sa trimit cereri necunoscutilor?

6 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Pune si tu niste poze mai smechere, iti faci "numele" si apoi iti reactualizezi poza.

Si descrierile.

Si apoi ce iti place, baga mai multa muzica, filme, tampenii.

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Eu cred ca ai prioritatile total aiurea. La ce naiba conteaza cati prieteni ai pe fb? La ce naiba conteaza fb in sine? Eu am 13 prieteni laughing si am avut 15 da am sters 2il folosesc strict ca sa vb cu pers. care ma intereseaza. Ce dracufb

| MariusApostol a răspuns:

Pt ce iti trebuiesc prieteni asa pe face daca nici macar nu-i cunosti?laughing

| darrio2007 a răspuns:

Eu sunt pe Facebook de 5 ani si am 56 prieteni.Dar buni.La ce iti trebuie asa de multi daca majoritatea nu te baga in seama? Gandire anapoda.

| Varsson a răspuns:

Pune poze frumoase cu tine, iar apoi da cereri

| LivingDeath a răspuns:

Da'mi mie cerere eu o acept si ne ajutam https://www.facebook.com/profile.php?id=100008378945777