| Viviluka a întrebat:

de cateva zile am mereu acelasi cosmar.Visez ca eram in curte la mine si ca in casa era un sarpe mare care avea capul pe geam si era gigantic si rosu. Si se facea ca in casa era verisorul meu mik de 2 ani si eu am intrebare p matusimea cine e in casa si ea mi-a raspuns cosmin ( asa il cheama p ala mik). Si eu am vrut sa intru in casa sa il iau pe baiat si cand deschid usa in fata mea era sarrpele acela cu gura deschisa si mare rau. Si asa ma trezesc mereu. Ce inseamna cand visez serpi?

2 răspunsuri:
| radugeorge25 a răspuns:

Sarpele simbolizeaza mandria si tradarea. Fie cineva iti va insela increderea, te va minti sau iti va ascunde ceva, fie face o fapta la care nu te astepti si prin care te dezamageste. Se mai spune ca daca ai visat un sarpe, ziua urmatoare va bate puternic vantul sau va fi seceta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci: tu visezi ca un sarpe vrea sa te muste(intr-un fel a pus stapanire pe gandurile tale; poate esti stresata nu stiu)Eu am o carte de vise. A, gata am gasit! Daca un sarpe inearca sa te muste trebuie sa te feresti de invidia unui apropiat. Daca te lupti cu el inseamna ca iti vei infrange un dusman puternic.Cam atata am gasit... Sper ca te-am ajutat. Pa pa!