Condoleante daca este adevarat ce ai scris Nu se intampla nimic, sunt prostii.
Sa stii ca de cand mi-a murit mama nu am avut frica, dar in ziua aia sau ars toate beurile, vb serios
Cum ma sa spui in 2020 ca te.ai uitat in oglinda si iti e frica ca vin strigoii si spiritele in casa si vise. Hai ma ce realitate alternativa traiesti? Ca cea reala nu.
Te ai uitat in oglinda, si? Nu ai mai vazut oglinda sau ce? A aparut ceva in spatele tau sau ce, nu are sens, m-am uitat in oglinda :? Oricum, orice ar fi, toate sunt minciuni. Tot ce tine de strigoi, morti care se intorc pentru nu stiu ce motive si mituri de genul. Gandeste te si tu putin, cati morti vii ai vazut pana acum si cate spirite s au intors acasa? 0.
Cunosc sentimentul. Mi s-a intamplat si mie sa imi fie frica sa ma uit noaptea in oglinda ca poate apare cineva. Asta este doar in mintea noastra, nu are cum sa apara cineva acolo. Teama ne joaca feste. Sau poate anxietatea. Sper sa iti treaca repede. Nu e nimeni acolo, nu uita asta.
E normal sa te gandesti la tot felul de chestii urate acum, ca esti mai vulnerabil. Si eu aveam din astea, desi la vremea respectiva nu eram anxios.
Gandeste logic. Nu este posibil acest lucru, sa vezi spiritul mamei tale. Noi nu avem asemenea simturi, ca sa vedem spirite. Daca am fi avut, ne-am fi dat seama dinainte nu? Nu inseamnca ca daca ti-a murit cineva, ti se dezvolta brusc simtul asta.
Iar lucrurile pe care le visezi, raman vise, nu au cum sa te afecteze, orice ai visa.
Relaxeaza-te, pune niste muzica sa te calmeze, aseaza-te undeva confortabil si o sa mai treaca starile neplacute.
Mda asta e... probabil majoritatea nu au pierdut niciodata o persoana draga si nu stiu cum e.
Nu se întâmplă nimic, nu cred în fantome sau strigoi, nu sunt reali.
A-mi pare rău pentru mama ta
Fii puternic