Cauta la settings, la apeluri, daca nu la melodii, cand asculti ai acolo ca setare apel, cauta peste tot si sigur gasesti, asa fac eu cand nu gasesc ceva
Buna.Vezi ca atunci cand asculti muzica trebuie` sa scrie undeva jos "Setare ca" si daca dai click(daca apesi) se deschide o fereastra si scrie "Ton Sonerie, Ton Apelant" si alegi Ton sonerie.Sau la Setari "Profiluri Telefon" si dai pe sagetica si alegi melodia.
Funda?
Trebuie sa intrii in meniu, Muzica, tii apasat un pic pe melodia pe care vrei sa o pui ca ton de apel si tinand apasat un pic stii ca telefonul are 3 butoane jos(am si eu si sunt multumit de el)meniu, ala care nu e touchsensitive si inapoi. tinand apasat pentru o secunda apesi in acelasi timp sipe butonul de meniu secundar si vei vedea ca iti arata "Setati ca ton sonerie" sper ca te-am ajutat
Funda?
Trebuie sa intrii in meniu, Muzica, tii apasat un pic pe melodia pe care vrei sa o pui ca ton de apel si tinand apasat un pic stii ca telefonul are 3 butoane jos(am si eu si sunt multumit de el)meniu, ala care nu e touchsensitive si inapoi. tinand apasat pentru o secunda apesi in acelasi timp sipe butonul de meniu secundar si vei vedea ca iti arata "Setati ca ton sonerie" sper ca te-am ajutat.
Funda?
Ancuutsa întreabă: