Vezi acolo deasupra semnului PUNE INTREBAREA TA AICI! contul tau unde scrie Logat ca... Acolo ai mai multe titluri Vizualizare profil Editare date logare. pana dai de titlul Intrebarile mele si dai click pe intrebarea la care astepti un raspuns
Sper ca te-am ajutat!
Bună!
Dai la „Intrebarile mele" și click pe ce întrebare vrei din cele care le-ai pus și citești răspunsurile.La cel care crezi că e cel mai corect dai fundă apăsând pe cea din dreptul răspunsului câștigător.
Sper că te-am ajutat!
Mai sus in stanga sub profilul tau apare o rubrica cu mai multe categorii printre care si raspunsurile mele... Acolo le vei gasi si pe parcurs vei si vedea daca au fost aprobate sau nu.
Poti chiar si din curte, daca ai ecran mare. Pai, raspunsurile apar automat sub intrebarea pusa de tine, dupa ce iti raspunde cineva.
Intri la vizualizare profil si vezi ca in dreapta sunt intrebarile mele, raspunsurile mele, raspunsurile mele castigaroare
Pai in partea stanga ai "vizualizare profil, Editare fate Logare, Editare profil, Mesaje, si Intrebarile mele, dai pe Intrebarile mele si iti va aparrea intrebarea care u ai pusa si o sa vezi acolo raspunsurile bafta Funda?
Dupa ce ai pus intrebarea mai asteapta putin si apoi da click pe Intrebarile mele ( stanga) si da click pe intrebarea care ai pus-o mai jos vei gasi raspunsurile daca ai primit.
Intri la "Raspunsurile mele" si acolo iti arata toate raspunsurile pe care le-ai dat
Buna,dai la intrebarile mele si iti apare toate intrebarile ce le-ai postat pe TPU apoi alegi care intrebare vrei si dai clik pe ea apoi dai in jos si citesti raspunsurile pup funda nu dai?
Intrii pe adresa ta si in partea stanga ai mai multe randuri si dai la raspunsuri le mele. Si acolo poti sa-ti vezi raspunsurile.
Dai pe vizualizare profil din dreapta.si ai acolo la activitate. " raspunsuri, raspunsuri castigatoare si intrebari "
Poooooooooiiii.e simplu...vezi ca in partea stanga iti skrie pune intrebarea tah aici,
apoi iti skrie 843608 intrebai sau ceva de genu apoi skrie logat ca bernylory, si apesi si se deskide acolo ceva si apesi pe raspunsurile mele, fundaaaaaaaaaa
Te duci la pagina ta.Ai putea face asa: daca iti apare acolo,, Ai ajutat pe:'' poti sa dai clic pe orice utilizator de acolo si daca mai tii minte intrebarea cu care ai raspuns poti sa o cauti la acel utilizator pe care l-ai ajutat. Sau daca primesti funda te duci la pagina ta vezi funda si pui mausu pe ea si vezi intrebarea la care ai raspuns si vezi si raspunsul tau.
Pai te duci acolo unde scrie Logat ca bernylory si dai mai jos la raspunsurile mele
Mergi la Intrebarile mele->alegi intebarea->si iti vezi raspunsurile
sper cate-am ajutat daca era vorba despre TPU
catalin542000 întreabă: