anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema cu contul lui sora mea de Facebook ii cere sa se identifice cu numele (numele de Facebook e Ancuța Maria, nu are nimic ciudat in nume) bun i-am făcut poza la buletin am acoperit CNP si altele si i-am lăsat poza si numele si-a revenit si a mers o zi si acum i-ar ii cere si i-am trimis o poza cu ea din telefon care o are si pe Facebook si acum nu o lasa sa se mai conecteze, de ce se intampla asta nu inteleg,
ce o sa se întâmple cu contul ei? Cum ii recuperez contul? Dau funda

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este de ajuns doar poza din buletin, au nevoie de data nasterii sa fie vizibila, pentru ca nu este legal sa ai cont daca nu ai 14 ani impliniti.
Cum tu ai acoperit tot, lasand la vedere doar numele, nu ai dovedit nimic, ei ti-au cerut clar sa pui un document legal.
Nu-ti fa probleme, ca nu au ce face cei de la FB cu un buletin, nici daca stiu CNP-ul.
Deci, ti-au cerut poze si date suplimentare pentru ca nu ai trimis deprima oara ceea ce trebuia!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am fost in aceeasi problema, n-am reusit sa-mi recuperez contul cel mai probabil nici ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cineva raporteaza contul. Asta se intampla. Are dusmani.

| Stăncuța_Gabriel_1996 a răspuns:

Pot accesa parole si usernameuri de Facebook (ii puteti spune si spart). Cine doreste sa lase mesaj