Nu exista nici o alta modalitate, decat daca te scoate de pe ignor. imi pare rau
Nu se poate daca ti-a dat ignore. Insa roaga-l in continuare sa te scoata de la ignore.
Fa'ti alt id asta doar daca se hotaraste sa iti dea add. Dar nu sunt de acord cu insistatul daca individul te respinge, cel putin asteapta un timp pana se mai linistesc apele? Eventual, trimite un email.
Iti vede intotdeauna mesajele chiar daca ti-a dat ignore, numai ca nu vrea sa-ti raspunda.
Pai nu se poate doar daca te scoate de pe ignor sau iti poti face o alta adresa de mess si sa vorbesti cu el de pe aceea! Daca nu poti sa vorbesti la telefon sau nu stiu unde stati dar face to face ar fi cel mai bine!
Daca vrei cum ti-am zis fa-ti alta adresa de mess unde sa-l bagi pe el si apoi vorbiti... bafta!
Incearca si uh sa intrii de pe un alt id pe care nu-l stie si incearca sa vorbesti asa cu el
Buna! Pai pe mess nu exista alta modalitate sa vb daca ti-a dat ignore dar puteti vb pe skype, chat etc. sau iti faci alt id si te dai drept alta persoana zii ca esti verisoara (Cum te numesti tu) Bafta! funda?
Nu poti vorbi cu el daca ti-a dat ignore.
daca tot zici ca e prietenul tau, roaga-l sa te scoata de la ignore.
succes!