anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dimineata.Ce jocuri de download pot instala pe un windows xp, NVIDIA Vanta/VantaLT? Fundita.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Conteaza si procesorul, daca poti spune. poti incerca torchlight 2 cu grafica la minim, torchlight 1 care mie mi-au mers pe p4 3.0 hyper threaded si cu un ati de 64 bit bine.iar jocuri mai vechi poti juca enclave, nox, diablo 2, dungeon siege, stronghold crusader, need for speed underground 2, unreal tournament 2004 posibil sa mearga, 2003 sigur, counter strike 1.6=), starcraft 1 brood war, warcraft 3, star wars jedi academy, worms, cossacks, sacred, postal, heroes 3 si 4, gothic 1 si 2. ai aici o lista din care poti cauta pe google sa vezi daca iti place inainte sa downloadezi
astea sunt jocurile care ti-ar merge pe un amd athlon in 2ghz. daca ai Intel si mai bine

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai am asa: Intel(R), pentium(R), 4CPU, 1, 70 gHz, 1, 69 Ghz, 512 mb of ram, mancati-asrolling on the floor. cred ca mai bine ma joc on line, la carti de colorat rolling on the floor

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dual core, Intel. o mie de ani mergelaughingramul e mic, 1gb minim ddr 400 cred ca ai

Vrei sa spui ca am scula buna dar mai trebuie sa cumpar rami? cam cati mi-ar mai trebui? Nu ma joc gen metin ca imi respect un pic varsta dar jocurile de formula 1 chiar imi plac.Am descarcat mai multe dar nu functionau.Deci...ce sa fac?

Nu stiu ce ddr, unde ma uit?

Ma nu ai scula buna dar merge pentru jocuri gen league of legends..need for speed underground 1 si 2..astea, placa video nu prea cunosc multe despre ea si nu stiu cat de capabila este dar m-am luat dupa memoria pe care o are..scrie pe placutele de ram sau in bios ce ddr este. daca ramii sunt ddr 400 de exemplu sa ceri la magazin ddr 400 ca daca iei ddr 266 si ai acum de 400 toti ramii vor fi pusi pe frecventa mai mica chiar daca ei pot mai mult. nu stiu ce sa-ti zic daca nu te pricepi pune si tu pe cineva pe care cunosti sa iti recomande ceva pentru ati imbunatati pc-ul... sau daca nu strangi vreo 10m si iti faci un pc bun de gaming cu un apu de la amd a8 5600k sau a10 5800k

| Danişor a răspuns (pentru anonim_4396):

Da prost mai esti......Cum sa iti mearga pe vechitura asta de pc? mai bine strangi banuti 1300 lei si iti cumperi o unitate si gata! problema rezolvata.