Renunta!
E mai ieftin si mai sigur sa circuli cu taxi sau cu transportul in comun si nu pereclitezi viata /sanatatea ta si a altora!
E clar ca nu esti facut pentru asa ceva.
Sau nu ti-ai dat interesul sa pui burta pe legislatie si chestionare.
Categoric NU!
Este evident ca nu ai nici un fel de abilitati de soferie si nu merita sa mai incerci, ca-i inutil.
Unii oameni sunt nascuti sa ramana pietoni pe viata, fiindca nu au reflexe si nici capacitatea de coordonare ochi-mana-picior, ca sa poata sofa vreodata.
Nu-i bani, iti iei bicicleta si pedalezi, ca-i mai usor asa, ori folosesti autobuzul si maxi-taxi.
Cu câte puncte ai picat? A fost integral vina ta? Ce te face să crezi că nu poți lua permisul?
Daca vrei sa omori oameni in trafic si sa produci pagube, fa-o. Oricum e plin de ambitiosi pe sosele.
Citeste legslatia de 10 ori... CU ATENTIE
apoi fa chestionare, non stop timp de 5-6 luni, pana ajung la nivelul ca faci 100% fara greseala
stiu secretara, care la servici si acasa, cum avea un moment liber statea calare pe chestionare si care a luat binemerci sala dupa ce a invatat in felul asta, ca dupa aia, totusi, nu a luat traseul, unde e chestie de reflexe si de atentie... no comment
sincer, fara astea e o tampenie si sa te duci la sala, pierzi si timpul tau si timpul celor care te testeaza, degeaba
Nu renunta niciodata, stiu oameni care au picat sala sau orasul de 20 de ori, chiar si instructorul meu mi-a zis dar acum sunt niste soferi foarte buni.
Bravo bro așa sa faci sa nu renunți NICIODATĂ la visurile tale bravo mai rar așa oameni în zilele noastre
Sunt 2 lucruri care ti le pot spune.
1. Ia si fa chestionare non stop, lasa site urile de socialezare, concentreaza te doar pe ele si o sa reusesti.
2. Dacă nu esti in stare sa treci o amarata de sala, care iti dovedeste nivelul de cunostinte teoretic, inseamna ca nu ai ce cauta pe sosea.
Cunosc pe cineva care a dat sala de mai mult de 10 ori și care într-un final a luat. Fă cr simți că iți aduce bucurie și satisfacție.
Cine spune că limita este de 7 ori?
Ps. daca vei căuta potențialul tău în alți oameni, vei crede despre tine că ești mult mai puțin decât cine ești de fapt.
Succes!
Hai ca esti amuzant cu acest raspuns. Daca il ia din noroc a enșpea oara, ce te face sa crezi ca nu da peste tine, pe trecerea de pietoni?
O spune un om care?
M-ai crede dacă ți-aș spune că poți zbura? Sigur că ai găsi amuzant și lipsit de orice rațiune răspunsul meu. asta nu înseamnă că nu o poți face! Pace și liniște în suflet!
O spune un om care are permis de peste 30 de ani. Luat din prima. De cand punctajul era minim 42 de puncte si maxim 46.
Bine, om frumos si conștiincios. Fi binecuvântat!
12346378 întreabă: