| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața

Dacă am picat sala de 7 ori mai are rost să continu? Eu cred că renunț la dat de permis.
Voi ce ziceți?

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Renunta!
E mai ieftin si mai sigur sa circuli cu taxi sau cu transportul in comun si nu pereclitezi viata /sanatatea ta si a altora!

| darrio2007 a răspuns:

E clar ca nu esti facut pentru asa ceva.
Sau nu ti-ai dat interesul sa pui burta pe legislatie si chestionare.

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU!
Este evident ca nu ai nici un fel de abilitati de soferie si nu merita sa mai incerci, ca-i inutil.
Unii oameni sunt nascuti sa ramana pietoni pe viata, fiindca nu au reflexe si nici capacitatea de coordonare ochi-mana-picior, ca sa poata sofa vreodata.
Nu-i bani, iti iei bicicleta si pedalezi, ca-i mai usor asa, ori folosesti autobuzul si maxi-taxi.

| Frank51 a răspuns:

Cu câte puncte ai picat? A fost integral vina ta? Ce te face să crezi că nu poți lua permisul?

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Daca vrei sa omori oameni in trafic si sa produci pagube, fa-o. Oricum e plin de ambitiosi pe sosele.

| Brizbriz a răspuns:

Citeste legslatia de 10 ori... CU ATENTIE
apoi fa chestionare, non stop timp de 5-6 luni, pana ajung la nivelul ca faci 100% fara greseala

stiu secretara, care la servici si acasa, cum avea un moment liber statea calare pe chestionare si care a luat binemerci sala dupa ce a invatat in felul asta, ca dupa aia, totusi, nu a luat traseul, unde e chestie de reflexe si de atentie... no comment

sincer, fara astea e o tampenie si sa te duci la sala, pierzi si timpul tau si timpul celor care te testeaza, degeaba

| CleanHeart a răspuns:

Nu renunta niciodata, stiu oameni care au picat sala sau orasul de 20 de ori, chiar si instructorul meu mi-a zis dar acum sunt niste soferi foarte buni.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Mai bine renunță. Asta e! Iei un taxi sau un autobuz.

| frunzarescu a răspuns:

Daca ții la noi, nu continua.

| FredericChopin a răspuns:

Bravo bro așa sa faci sa nu renunți NICIODATĂ la visurile tale bravo mai rar așa oameni în zilele noastre

| Silviullet a răspuns:

Sunt 2 lucruri care ti le pot spune.
1. Ia si fa chestionare non stop, lasa site urile de socialezare, concentreaza te doar pe ele si o sa reusesti.
2. Dacă nu esti in stare sa treci o amarata de sala, care iti dovedeste nivelul de cunostinte teoretic, inseamna ca nu ai ce cauta pe sosea.

| 99290 a răspuns:

Cunosc pe cineva care a dat sala de mai mult de 10 ori și care într-un final a luat. Fă cr simți că iți aduce bucurie și satisfacție.
Cine spune că limita este de 7 ori?
Ps. daca vei căuta potențialul tău în alți oameni, vei crede despre tine că ești mult mai puțin decât cine ești de fapt.
Succes!

| darrio2007 a răspuns (pentru 99290):

Hai ca esti amuzant cu acest raspuns. Daca il ia din noroc a enșpea oara, ce te face sa crezi ca nu da peste tine, pe trecerea de pietoni?

| 99290 a răspuns (pentru darrio2007):

O spune un om care?
M-ai crede dacă ți-aș spune că poți zbura? Sigur că ai găsi amuzant și lipsit de orice rațiune răspunsul meu. asta nu înseamnă că nu o poți face! Pace și liniște în suflet!

| darrio2007 a răspuns (pentru 99290):

O spune un om care are permis de peste 30 de ani. Luat din prima. De cand punctajul era minim 42 de puncte si maxim 46.

| 99290 a răspuns (pentru darrio2007):

Bine, om frumos si conștiincios. Fi binecuvântat!