De la "a auzi de NASA" până la "a lucra la NASA" este o diferență ca de la "a te uita la Lună" la "a păși pe Lună".
Tu nu pari să ai nici măcar cunoștințele necesare pentru a-ți comanda un tricou pe care scrie NASA.
Judecând după întrebările tale, sunt stupefiat că nu te-au recrutat deja. Probabil există niște lupte de culise între NASA, CIA, ESA și CERN pentru a te angaja.
CIA? Am crezut ca e un aia forța de poliție in America, sincer sa fiu n-am auzit de astea decât de NASA.
De la "a auzi de NASA" până la "a lucra la NASA" este o diferență ca de la "a te uita la Lună" la "a păși pe Lună".
Tu nu pari să ai nici măcar cunoștințele necesare pentru a-ți comanda un tricou pe care scrie NASA.
Eeeee, nimeni nu dorește meserii cu salarii mici. Eu vreau sa fiu un angajator al unei companii importante, de top in lume cu salarii foarte mari.
Pai nu, doar la chestii ce tine de matematica nu prea ma duce capu’ dar la desen și altele, da. Cum ar fi, romana, aia mie usor sa învăț.
Da dar, mai vreau sa și studiez spațiul, sa detectez planete cu vieți potabile pentru noi îndepărtate, și multe alte cele îmi place sa descopăr. Unde ma duc ca sa fac așa ceva? Ca as vrea ca asta sa fie una din activitățile mele preferate.