Nu cred că ai posibilitatea de alegere. Fiecare societate comercială a incheiat un contract de colaborare cu o anumita firma de curierat după o negociere. Dacă nu ești de acord cu conditiile lor, caută produsul in alt magazin și poate că ai norocul ca ei să fi încheiat contract cu o altă firmă de curierat
Vezi că cei de la Emag, cred că iti pot trimite coletul in magazinul Emag din orasul tău, tu trebuie doar să te duci si să-l ridici fără plata unui transport Întreabă-i dacă se poate...
Emag are contracte încheiate cu 4 firme de curierat, asa ca as avea de unde alege nu e neapărat să hotărăsc eu si poate data viitoare o sa răspunzi cu mai multa placere!
Da are contracte deja incheiate... nu le hotarasti tu.
crezi ca trag la sort curierii ce si cum livreaza?
Am incercat si eu odata pentru ca livrau cu Sameday si doream sa vina prin Fan Curier. Dispecerul de la eMAG nici nu a vrut sa auda.
Si mie tot cu Sameday imi livreaza, nu sunt deloc multumita de ei
Mi-au livrat ieri un colet, a fost ok. La inceput erau dezastru rau, acum vad ca s-au mai schimbat spre bine. Totusi au aceeasi problema, nu suna inainte cu o zi sa anunte. M-am trezit pur si simplu cu ei la poarta.
Eu cand comandam imi puteam alege firma de curierat din cateva opțiuni ce erau imediat inainte de plasarea comenzii
Marie308 întreabă: