| Te besk a întrebat:

Buna dimineata! Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la prietena mea ca acel baiat i-a zis aceste cuvinte "O STIU PE FATA ASTA ESTE DRAGUTZA". Voi ce credeti ma iubeste? Tin cont de acel lucru ca ese timid, serios, destul de matur la comportament, stie sa aprecieze o femeie, stie sa se compoarte civilizat. Ce spuneti ma iubeste?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi eu cred ca te iubeste sau daca nu te iubeste macar tine la u ceva de genu

8 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Mai copila. asa dintr o data. TE iubeste? stii ce este aceea iubire? citi ani ai? ma indoiesc. si apoi ca sa iubesti o persoana trebuie sa o cunosti sau la tine conteaza doar fizicul daca e dragut sau se uita la tine. e mort dupa tine. oFFF mai fetelor numai la baieti va e gindul. la carte, mai putin poate ceva sex in rest nimic.

| Razvan a răspuns:

In general baietii ce spun si cred.Adica cand a zis ca esti draguta, asta a vrut sa spuna. Poate ca te place, dar pana la dragoste e cale lungahee hee
Vorbeste cu el, cunoaste-l, ai timp sa-l iubestihee hee

| Green a răspuns:

Scuza-ma ca-ti zic, dar e o diferenta intre a iubi si a placea big grin
Daca a zis ca esti draguta inseamna ca s-ar putea sa te placa happy Deci daca te place, ai avea o sansa de a fi impreuna.
Dar nu cred ca te iubeste! Te-ar iubi abia dupa cateva luni de relatie, atunci iti/isi da/dai seama ce e iubirea.
Daca ai putin tupeu vorbeste cu el si vezi ce parere are despre tinewinking
Poate iese ceva happy

| anuska a răspuns:

Da depinde...eu cred ca te place inca nu te iubeste dar te simpatizeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat poate draguta si buna ca prietena... POATE... dar daca te place cu adevarat MULT NOROC!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu dacă te iubește. Nu îți face mari iluzii a zis doar ca ești drăguță. Poate a zis-o din politețe sau chiar te place. Oricum acum știi ca te cunoaște și ca ii pari drăguță deci bafta.

| Zmeura a răspuns:

Nu stiu sigur s-ar putea ca da

| impreuna_pentru_totdeauna a răspuns:

Nu gandi pripit este o posibilitate ca el sa tina la tine dar nu trebuie sa te mariti cu el pentru ca ti-a spus ca esti draguta cerceteaza-l la urma urmei poate doar isi bate joc de tine.