| limbricu a întrebat:

Buna dimineata.
Va rog un raspuns la aceasta intrebare.
Am un dvd player Philips, si nu citeste formatul mp4, exista vreo alternativa pentru citirea acestui format, sau singura solutie este sa-mi cumpar alt dvd compatibil cu acest format.In acest din urma caz, ce dvd player sa-mi cumpar, care sa citeasca toate codecurile?
Va multumesc

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Player-ul tau este un model vechi, care inca n-a prelucrat fisiere mp3.
Daca vrei sa redai (aproape) ORICE format de muzica (sau filme), ai nevoie de un calculator (PC sau laptop) si cateva programe instalate pe el.
Iata o configuratie relativ ieftina:
- un calculator /laptop functional, cu Windows XP (sau mai nou) instalat
- un pachet de codec cuprinzator (recomand "K-Lite codec pack", care are inclus si un player simplu pentru aproape orice format video popular, inclusiv DVD sau mp4)
- optional: un program player dedicat pentru muzica, cum este programul Winamp, care "stie" sa redea muzica dupa liste dorite - ideal la chefuri.

Un asemenea "pachet" de calculator /laptop poti rezolva foarte ieftin (chiar si gratis).winking

| danbnz a răspuns:

E vechitura... am avut unul la fel si nu am gasit nici o solutie.
Altul, nou.

| limbricu explică (pentru danbnz):

Multumesc.Imi dati va rog info ce dvd sa caut care sa citeasca orice format de film.

| danbnz a răspuns (pentru limbricu):

Nu trebuie sa-ti citeasca absolut toate formatele ci doar cele pe care le folosesti in mod uzual.

Cum ti-a zis cineva mai sus... cauti pe net cam ce ai vrea sa iei si te uiti la specificatii.

Cum mp4 e deja un format video standard de ceva vreme mi-e greu sa cred ca mai gasesti un player de generatie noua care sa nu citeasca asa ceva.

| dinaprilie a răspuns:

Vezi modelul dvd player la care il ai si cauta pe net specificatiile. Alternativ faci acelasi lucru cu unul pe care l/ai ochit.

| RainbowD a răspuns:

Iti recomand sa descarci de pe internet MKVToolNix. Este un program gratis, care te ajuta sa compilezi filmele pentru a merge si pe TV sau DVD-player.