Piaptana-ti bretonul in partea opusa si foloseste un fixativ sau spuma de par.
Si sa folosesti galbenus de ou pentru vitaminele parului si ale scalpului.(Preferabil dupa baie ca va trebui dupa 10 min dupa cel-ai purtat sa te speli pe cap din nou).
Impltesteti-l seara si lasa-l pana dimineata.Cand ti-l dai jos si ti-l piepteni o sa iti arete ca si niste mici valuri
Sper ca te-am ajutat:*
Miruna, in primul rand nu conteaza daca zice altcineva ACEST lucru conteaza cum te simti tu in pielea ta, in al doilea rand rezolvarea la problema ta este urmatoare:
-ori stai in pozitii care sa iti evidentieze partea frumoasa si sa,, neutralizeze,, partea care o consideri tu urata.(Lucru care cred ca il faci deja).
-s-ar putea ca placa sa rezolve problema ta, daca nu stii sa iti faci parul cu placa pune pe mama ta, ca sa nu ti -l arzi nu de alta.
-Te duci frumos la domnul Frizer, ii dai 30-40 lei nu stiu preturile la fete, si ii arati ce doresti sa iti faci la par. Daca el nu este de acord iti va da alte sfaturi cum sa ti-l faci .
Succes
Foloseste un fixativ bun si incearca sa ridici bretonul foarte discred de la mijlocul lungimii bretonului. Sper sa intelegi ce zic chiar daca nu sunt prea explicit la ora asta!
Dhhyyyy întreabă: