| Stefania_Deny_1996 a întrebat:

Buna dragi prieteni a vrea si eu niste sfaturi in dragoste dar sa nu uitam ca am doar 14 ani : eu am fost cu un baiat si a fost ceva foarte frumos l-am iubit el la fel dar in a 2 sapt treaba s-a schimbat el se juca mereu cu prietena mea si mie numi placea asta si i-am zis dar el cand a auzit a zis ca nu e nimic intre ei 2 dar a doua zi s-a despartit de mine si cand am aflat ca a inceput sa vb din ce in ce mai mult cu ea sau intalnit fara ca eu sa stiu si sau combinat eu tin foarte mult la el si ca sa-i despart am facut un fb fals si el sa conmbinat cu oo fata falca dar tot eu sunt in spatele acestui fb dar el nu stie acum aflu ca vrea la loc ma cheamat intr-o zi la garla si am fost ca nu pot sal refur dar insistentele mele cresc eu parca vrea sa-l sun mereu si sa-i zic mai vrei sa fi cu mine si asta fac iar el zice ca oo iubeste pe prietena mea cum sa fac sa-l uit sau sa se intoarca din nou la mine? ajutati-ma va rog ca nu mai pot mersi mult

Răspuns Câştigător
| 00catalin0 a răspuns:

Trebuie sa il ti numai lângă tine.E singura cale.

4 răspunsuri:
| 00catalin0 a răspuns:

Încearcă sa nu se mai vadă așa des.Sa iesi in calea lui.Iti spun eu.Sunt băiat.

| Stefania_Deny_1996 explică (pentru 00catalin0):

Pai vine mereu aici si mai ales ca vine la garla ma mine si il vad sau gandul imi zici sa il sun dar daca ar fi sa-l recastig cum as putea sa fac?

| Torres92 a răspuns (pentru Stefania_Deny_1996):

14 sau 18 ani
In general o fata daca vrea sa castige un baiat foarte usor...trebuie sa apeleze la niste trucuri
Cum ar fi, sa te dai la el cu tenta sexuala
Dar daca ai 14 ani
stai cuminte in banca ta, nu merita sa ti bati capul

Fetele mature si cele sirete asa fac pentru a castiga un baiat

cu alte cuvinte il lasi sa faca ce vrea cu tine
sau macar ii lasi impresia asta
dar nu iti recomand...

| Stefania_Deny_1996 explică (pentru 00catalin0):

Eu sper sal regastig