Realizeaza o scrisoare prin care sa o anunti ca vei fi exmatriculata din scoala din cauza absentelor sau ca va trebui sa stea in somaj (in cazul in care are servici).Mai am o idee, prin asta ii vezi cea mai tare reactie:ii zici ca ai participat mai demult la un concurs si ca ai fost acum anuntata ca ai primit o bursa la o universitate din strainatate (Oxford, Harvard) si ca trebuie sa pleci peste 1 saptamana. Sper sa mearga,asta in cazul in care nu vrei ceva mai extrem. Poti face farse si mai si,dar se poate supara pe tine, una ar fi :sa-i pui miere de albine in tubul de sampon sau pasta de dinti, sa-i pui crema de pantofi in tubul cu pasta de dinti.Eu i-am pus lui taicamiu spuma de ras in tubul cu spuma de par si s-a facut alb in cap . Sper sa-ti foloseasca ideile date.
Punel pe un prieten, alo sarumana mama lu bianca? da, da. vaai, condoleante, acum am aflat si eu. si continuarea o stii
Salut! poti sa ii pui frisca pe mana si sa o gadili la nas, sa o suni si sa ii spui ca ai plecau sau ca te-ai insurat), sa zici ca ai ramas corijenta sau repetenta sau cea mai tare: sa ii ascuzi lucrurile sau ceva drag dar ai foarte mare atentie ce faci cu ele noroc!
2 idei:
1. Inainte sa se trezeasca du-te langa patul ei fara sa te auda, pune-i in papuci(sa fie langa ea) putin lapte(ca sa fie uzi), daca in camera ei e o oglinda, in timp ce doarme incearca sa ii faci urata fata(cu machiaje), apoi ar fi o chestie sa te bagi sub pat si cand se uita in oglinda tarastete pe jos, prinde-o de picior si spune ca o fantoma" Pacaleala de 1 Aprilie!"
2. Du-te in camera ta si sun-o cu numar neafisat si spune-i cu o voce de barbat sa mearga in camera fiicei sale. Cand va deschide usa un praf sa cada pe ia si sa zici "Praf magic pentru pacaleli de 1 Aprilie"
Daca mama ta bea lapte(sau mananca cu cerreale) cumpara niste colorant alimentar si noaptea il pui in cutia de lapte(colorantul sa nu fie toxic), astfel va avea o surpriza mai colorata...2:zi mamei tale ca ii faci tu cafeua si in loc de zahar pui sare3:daca ai mai mult de doua telefoane in casa pune alarma lor la 6 dimineata in camera mamei tale si BUMM o sa aiba o surpiza neasteptata.P.s:eu vreau doar funda)
1.Pune o perna(o punga plina cu apa etc)in usa(usa sa stea intre-crapata si pune perna sus si fa-o sa stea).cel ce v-a deschide usa ori se sperie ori furios.eu fac asta foarte des dar cu perne.
2. Draga mama,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Te pup
3. Poti sa schimbi zaharul cu sarea.
4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!
5. Lipeste cu un scoch incolor capacul si colacul de la wc (asta daca ai boala pe femei sau cacaciosi ). O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!
6. In timp ce doarme cineva pune intr-o farurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
7. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.
8. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) in care ii s-a suspendat permisul si ca este cercetat penal pentru omor.
9. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX. XX. 2009 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.
10. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!
11. Mai poti pune ulei pe gresie
12. Sa schimbi iala la usa
13. Sa dai foc la o hartie, cand cineva doarme si sa strigii cat te tine gura focccccccccc!
Ce zici de ceva de genu asta:1.sa te duci la cel mai naspa restaurant si sa comanzi un:o portie mare de spaghete de post pentru mama ta si cand aude o sa se sperie dar tu o sa ii spui ca o sa fie pe indelete o masa de festin dar dupe ce zice ca nu mai poate e uci acasa si ai niste prieteni la usa 2 mama ta trebuie sa gateasca ce vor ei mancare cu morcovi dar prietenii plec iar tu trebuie sa faci in continuare planul