O iau si eu ca BlackAndWhite. Nu este adevarat. Intr-un fel eu cred ca se simte "flatat" ca are admiratoare NU cred ca vrea mai mult si nu cred nici ca s-a plictisit de tine. CRed ca ii faci de fiecare data un fel de supriza ca il bagi in seama si il placi. DIn cate cred eu este vorba de acelasi baiat despre care vorbeai si la celelalte intrebari. Daca este diferenta de varsta 4-5 ani, poate ii e frica sa faca primul pas pentru ca esti "mica" nu vreau sa te "jignesc" dar cum a mai zis cineva la o intrebare daca el are 16-17-18 ani si tu ai 11-12-13, nu cred ca e momentul potrivit pentru o relatie la tine. La el cred ca e bine. Dar la varsta ta inca e putin cam devreme si plus ca daca nimeresti vreun baiat care profita de tine ca esti mai mica. Asteapta sa mai cresti cativa ani. Poate acel baiat te asteapta, si sigur te va astepta daca tine cu adevarat la tine. SI sa-ti mai zic ceva baietii la varsta aia 16-17-18 ani deja vor sa se sarute :O dar daca e diferenta de 4-5 ani intre voi, la o fata de 11-12-13 ani nu ar merge decat un pupat Dar daca el are 20-21-22 si tu ai 15-16-17 puteti nene sa va sarutati sa fiti impreuna dar mai tarziu puteti face si alte treburi
LastShadow întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: