Eu il consider cel mai bun pe cel de la vichy.
Vichy AeraTeint Fond de Ten Fluid : finisaj natural timp de 12 ore.
Se caracterizeza prin continutul bogat in minerale si actiunea anti-poluare.
Reda un ten proaspat deoarece pielea este lasata sa respire.Este perfect adevarat, l-am folosit si vorbesc din proprie experienta, in plus este singurul fond de ten despre care am constatat ca nu se ia daca dai cu mana pe fata, am avut senzatia ca practic intra tot in piele facand chipul sa arate natural.
Lasă-ţi faţa să respire! Spală-te pe faţă de câteva ori pe zi şi o să scapi de coşuri... Doar spun...
Nu este chiar atat de bun. Eu am avut multe probleme cand l-am folosit.Acum am unul super ok de la maybelline new york http://www.maifrumoase.ro/2012/05/fonduri-de-ten-maybelline/. dar oricum, tenul difera, poate tie iti va prinde bine. numai sa ai grija cum il folosesti, in ce cantitate si incearca si o masca pentru fata sau eventual o crema inainte. succes :*
Cel mai bine e sa nu folosesti fond de ten alege sa te dai cu pudra si fond de ten la ocazii speciale, aniversari, banchet, cal si asa mai departe pentru ca de la fondul de ten ti se vor multiplica cosurile... spala'ti tenul cu lotiuni tonice seara si dimineata si se vor vedea rezultatele.
10011993 întreabă: