| Jessicakecal21 a întrebat:

Buna! Eu am aplicat un job la Starbucks dar nu inteleg ca de ce nu m-a sunat pentru acest job, doar imi arata ca relevanta. Intrebarea mea e ca trebuie sa ma duc acolo sa-i zic ca mi doresc la acest job sau cum? Va rog sa mi spuneti cei care au lucrat la starbucks

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti dai seama ca aplica cu zecile oamenii. pe unii ii suna, pe altii nu, pe unii ii suna peste 3 luni pe altii peste 3 zile.

| dullcat a răspuns:

Buna.Prea rar te vor cauta angajatorii.Este foarte aiurea, dar adesea trebuie sa presupui ca nu te-au ales, fiindca nu-i ca si cum iti vor trimite mesaj sa iti comunice asta. Daca nu te cauta intr-un timp relativ recent de la interviu si toate alea, inseamna ca au angajat pe altcineva. Sper in timp sa se schimbe practica asta, mi se care lipsa de respect pentru cei care aplica.

| Lioana a răspuns:

Sa nu crezi ca angajatorii ii suna pe toti care aplica. Ii suna doar pe cei alesi sau pe cei cu potențial de a fi alesi.

| BeingSelfless a răspuns:

Nu la Starbucks, dar la job-uri in general. Trebuie să ai un cv de nota 10 sau cel puțin 9. Chiar și așa, șansele să te sune sunt de 50% sau mai puțin. Aproape toți angajatorii sunt reticenți să apeleze multă lume. Trebuie doar să aștepți mult și bine până te sună ei înapoi.
Tu trebuie să aplici la 1000 de joburi, la fel cum aceștia ar putea avea 1000 de aplicanți pentru acel job.