Nu știu dacă sunt chiar în măsura sa ti dau sfatul ăsta, însă eu nu cred ca exista o "soluție". Răspunsurile nu trebuie sa fie concrete, dar este important sa aibă legătură cu intrebarea (subiectul în cauza). "Soluția" dacă ar fi una, ar fi aceea ca trebuie sa I scrii omului exact ce îl interesează, este foarte simplu, atâta timp cât ai idee ce întreabă. Acum nu știu sa Iti spun care sunt criteriile de premiere stabilite de editorii site ului dar nu cred ca Iti folosesc dacă nu ajuți persoana care te a întrebat și comunitatea, în general, cu un răspuns util.
Castigi o medalie! dar e valabila 2 sau trei luni.
asta inseamna ca in maxim sa zicem 3 luni, tu trebuie sa te grabesti sa dai raspunsuri care sa fie apreciate de editori, si sa strangi monedele astea cat mai repede sa le poti cheltui.
sti tu, ..strangi in 6 luni 50/60 de monede si nu poti folosii sa cumperi fiindca nu mai sunt valabile!(smecherie si asta!)
Nu este adevarat, fiecare moneda virtuala este valabila 180 de zile de la data primirii, conform TPU, citez:
"Există o singură modalitate de a obţine monede virtuale TPU: oferind răspunsuri de calitate la întrebările utilizatorilor.
O monedă TPU se obţine atunci când un răspuns de-al tău este remarcat de echipa editorială TPU şi primeşte distincţia "Apreciat de editori".
În funcție de numărul de monede obținut, se poate comanda din Magazinul de Premii produsul dorit.
Valabilitatea unei monede este de 180 zile de la data când a fost primită. După această perioadă, moneda respectivă nu va mai putea fi folosită."
Ma rog,.
Păi trebuie sa fii cat mai concret, sa le explici in asa fel in cat cel ce are nedumeriri sa le lămureasca... oricum intrebarile trebuie sa fie putin complicate, nu "Daca nu dorm o zi Mor?"
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: