| mirunette a întrebat:

Buna eu termin anul acesta clasa 4 si doua mamici au zis sa facem un album din clasa 1 pana in prezent si acolo punem poze urari etc ati zice sa-l mai facem sau nu ori sa facem alt ceva doamna vrea sa facem o poza 20 lei in care apare copilul doamna si colegi care este cea mai buna alegere si daca mai aveti idei sa-mi spuneti nu conteaza bani clasa noastra este de rang bogat

Răspuns Câştigător
| ana_5516 a răspuns:

Eu zic sa le faceti pe amandoua. faceti albumul cu poze din clasa I pana in clasa a IV-a (puneti poze din excursii, activitati extrascolare, concursuri la care ati participat puteti sa faceti poze si diplomelor de la concursuri la care a participat clasa voastra, puneti poze de la serbari si poza de la sfarsitul anului). Face-ti si poza de care zice doamna invatatoare (dar eu zic sa nu dati 20 lei, poate sa le faca un parinte). Voi decide-ti, clasa!

2 răspunsuri:
| Ilusion :X a răspuns:

Uite un exemplu:
Numele doamnei si clasa, cu un scris asa mai special.

Apoi pe o pagina sa fie un baiat, o fata. Si deasupra sa scrie numele lor big grin happy.

E raspunsul cu funditahappy?

| kUuKii a răspuns:

Pai... noi in clasa a 4a am facut o poza cu toata clasa si toti profesori si am marito si am lipit-o pe un panou si fiecare am primit una acasa si am facut un album cu toate excursiile...