Pai... e din 2007, atunci are. Multe chestii au fost adaugate si altele modificate. Daca era din 2009 sau din 2010 nu avea nimic. Dar e foarte in urma. Poti invata dar sa stii ca daca la examen iti da ceva si nu o sa stii inseamna ca trebuia sa fie una noua.In mare parte e buna si 2007 dar sunt unele chestii pe care nu le mentioneaza acolo. Sper ca o sa te ajute ce ti-am spus. fundita?
Da are.e cam veche si s.au mai schimbat unele lucruri.incearca legislatia din 2009 sau 2010.
Buna,cel mai bine e sa inveti dupa legislatia din 2011 pentru ca in fiecare an se aduc modificari legislatiei si este bine sa ai in vedere aceste modificari.
Pentru a fi sigur de reusita, cel mai bine este sa folosesti legislatia care este in vigoare in acest an, pentru ca in timp apar modificari de legislatie rutiera conform normelor europene.
Nu cred ca este o idee buna. OUG 195/2002 a fost modificata dupa 2007 de 4 ori, de asemenea s-au schimbat prevederile privind examinarea pentru obtinerea permisului, acum fiind in vigoare cele aprobate prin Ordinul 268/2010. Cred ca este bine sa studiezi legislatia dupa actele normative existente pe drpciv.ro, este site-ul oficial si aici sunt formele actualizate ale acestora. Succes si numai bine!